Αν έκανες κι εσύ update το νέο λογισμικό και ενθουσιάστηκες με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS12, τότε γρήγορα θα απογοητεύτηκες, αφού θα συνειδητοποίησες πως τα προβλήματα είναι πολλά! Και το κυριότερο ο ήχος! Αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με τον ήχο στο iOS12;

Παρατήρησες κι εσύ πως όταν σε παίρνουν τηλέφωνο ή όταν καλείς εσύ κάποιον απλά δεν έχεις ήχο ή ακούς μόνο όταν βάζεις ακουστικά ή το έχεις σε ανοιχτή ακρόαση; Έχουμε τις λύσεις! Αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με τον ήχο στο iOS12; Μην αγχώνεσαι καθόλου, λύσεις υπάρχουν.

Όσα μπορείς να κάνεις αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον ήχο με το iOS12

Απενεργοποίησε το «Do Not Disturb»

Όταν έχεις ενεργοποιημένο το «Do Not Disturb», τότε δεν θα έχεις ήχο σε iPhone/iPad/iPod. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να πας στα Settings ή στο Control Center και να τσεκάρεις αν το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι.

Κλείσε/Άνοιξε το Bluetooth

Υπάρχει μια πιθανότητα ο ήχος της συσκευής σου iOS να μεταδίδεται στα ασύρματα ακουστικά ή σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές. Μπορείς να ενεργοποιήσεις και να απενεργοποιήσεις το Bluetooth και να ελέγξεις αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα ήχου ή όχι.

Τσέκαρε τις ρυθμίσεις για τις ειδοποιήσεις

Αν δεν ακούγεται κανένας ήχος, από καμία ειδοποίηση που σου έρχεται, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις τα Notifications στις Ρυθμίσεις. Ποια είναι τα βήματα; Πήγαινε Ρυθμίσεις, πάτα πάνω στα Notifications και βεβαιώσου πως είναι ενεργοποιημένα, όπως και ο ήχος!

Headphones Mode

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον ήχο στο iOS12, υπάρχει μια πιθανότητα η συσκευή σου να έχει κολλήσει στο Headphones Mode και να μην έχεις ήχο. Τι μπορείς να κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Βάλε τα ακουστικά και αφαίρεσέ τα γρήγορα. Κάνε μια δοκιμή!

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων

Αν έχεις πρόβλημα με τον ήχο με το iOS12, τότε μπορεί ορισμένες ρυθμίσεις να έχουν αλλάξει. Κι αν δεν μπορείς να βρεις τι έχει αλλάξει, τότε μπορείς να κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων. Προσοχή! Πριν κάνεις επαναφορά, μην ξεχάσεις να κάνεις ένα backup!

Πάτα Restart

Αυτό θα μπορούσε να είναι μια απλή λύση αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με τον ήχο στο iOS12. Κάνε ένα restart το iPhone και ίσως ξεκολλήσει. Μπορείς να δοκιμάσεις σιγά σιγά όλα τα βήματα, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με τον ήχο στο iOS12.

Διαβάστε επίσης:

Τα χαρακτηριστικά του iOS 12 που πρέπει να γνωρίζεις πριν πατήσεις το update!

Photo: Getty Images