Ανακοινώθηκε πόσο κοστίζει το iPhone X κι εμείς ψάχνουμε πόσα νεφρά πρέπει να πουλήσουμε!

LIKE US ON FACEBOOK

Εν αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας του iPhone X κι ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει επίσημα οι προπαραγγελίες για το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της Apple βγήκαν στην αγορά και οι “εντυπωσιακές” του τιμές.

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα σε λίγες μέρες, στις 3 Νοεμβρίου.

Ήρθε η ώρα να σου ανακοινώσουμε τις επίσημες τιμές του. Μπορείς να καθίσεις πρώτα ή να πιεις ένα ποτηράκι νερό. Εμείς πάντως, σε προειδοποιήσαμε!

Οι τιμές των δύο μοντέλων όπως διαμορφώθηκαν επίσημα:

iPhone X 64GB: 1.199 ευρώ   iPhone X 256GB: 1.399 ευρώ

Η τιμή του είναι από λίγο έως πολύ “τσιμπημένη” . Με κάτι πρόχειρους υπολογισμούς είναι 3 βασικοί μισθοί, “άπειρη” βενζίνη στο αυτοκίνητο, αρκετά ενοίκια και πολλά ψώνια στο super market. Ίσως η τιμή που αξίζει ένα νεφρό. Αλλά σοβαρά θα έδινες το νεφρό σου για το καινούργιο iPhone; Και τον επόμενο χρόνο που θα βγει ακόμα ένα πιο εντυπωσιακό μοντέλο;

Άλλωστε ο ίδιος ο co- founder της Apple δεν προτίθεται να το αγοράσει καθώς το θεωρεί προβληματικό! Κι αφού ο Steve Wozniak θα κρατήσει το παλιό του iPhone, ποιοι είμαστε εμείς για ν’ αγοράσουμε το τελευταίο μοντέλο;

Τα χαρακτηριστικά αυτού του “μαγικού” iPhoneX:

Απαλλαγμένο από Home Button, διαθέτει οθόνη 5.8 ιντσών Super Retina Display. Το TouchID έχει αντικατασταθεί από το FaceID, δηλαδή την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Το smartphone παραμένει κλειδωμένο μέχρι να βάλεις το πρόσωπό σου μπροστά στην οθόνη του.

Τo iPhone X έχει 100% συμβατότητα με τις εφαρμογές που υποστήριζαν το TouchID, ενώ η τεχνολογία FaceID δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να δημιουργεί τα δικά του animated emojis με βάση τη διάθεσή του!

Η μπαταρία του νέου μοντέλου διαρκεί 2 ώρες περισσότερο από εκείνη του iPhone 7 και φυσικά υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Οι επανασχεδιασμένες δύο κάμερες στην πίσω πλευρά, διαθέτουν διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, νέο φίλτρο χρωμάτων, pixel με μεγαλύτερο βάθος και ταχύτατους φακούς για εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σχεδιασμένο με το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε smartphone και με μια λωρίδα από ανοξείδωτο ατσάλι κυκλοφορεί σε δύο φινιρίσματα Silver και Space Gray.
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved