Με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται να παρουσιαστεί το Φθινόπωρο, όλοι ανυπομονούν για την κυκλοφορία του iPhone 12!

O Ming Chi Kuo, διάσημος αναλυτής στον χώρο της τεχνολογίας, αναφέρει πως η σειρά των iPhone 12 δεν θα απαρτίζεται από 3 συσκευές, αλλά από τέσσερα νέα iPhones!

Τα μοντέλα του νέου iPhone αναμένεται να έχουν 5G υποστήριξη και φυσικά OLED οθόνες.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμα πως δεν θα έχουν μπροστινή κάμερα κι άλλους αισθητήρες κάτω απ’ την οθόνη, ενώ δεν θα έχουν touch sensitive volume sliders στο πλάι.

Παίρνοντας όλες αυτές τις πληροφορίες, ο σχεδιαστής Donel Bagrov έφτιαξε μερικές εικόνες στις οποίες έχει αποτυπώσει το πώς θα είναι το καινούργιο μοντέλο της Apple.

Εάν ο σχεδιαστής αποδειχθεί ότι έχει κάνει σωστή απεικόνιση με βάση τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, τότε το iPhone αναμένεται να είναι πολύ εντυπωσιακό!

Αν είναι αυτό το iPhone 12, τότε δεν θα μπορείς να σταματήσεις να το κοιτάς:

iPhone 12

iPhone 12

iPhone 12

Πότε θα παρουσιαστεί το iPhone 9;

Οι πληροφορίες για το iPhone 9, πάντως, αναφέρουν πως ίσως παρουσιαστεί μέσα στον Απρίλιο και οι αποστολές ξεκινήσουν μετά το Πάσχα.

Το “οικονομικό” iPhone 9 μάλλον θα έχει οθόνη 4.7 ιντσών οθόνη τύπου LCD, ενώ θα υπάρξει και μια μεγαλύτερη έκδοση στις 5.5 ίντσες. Εσωτερικά, θα υπάρχει ο A13 Bionic με 3GB μνήμη RAM και αποθηκευτικός χώρος 64 ή 128GB.

Η πίσω κάμερα θα είναι μία ενώ το front panel θα έχει bezels στην πάνω και κάτω μεριά για να φιλοξενηθούν αισθητήρες, κάμερα και Touch ID.

Δες ακόμα:

Δεν θα πιστέψεις ότι αυτές οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί απλά με ένα iPhone