Καθώς το 2019 πλησιάζει στο τέλος του, η Apple αποκάλυψε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για το iPhone γι’ αυτή τη χρονιά.

Η λίστα περιλαμβάνει τις πιο δημοφιλείς και καλύτερα εφαρμογές για το iPhone για τη χρονιά που ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει. Για ακόμα μια χρονιά, βέβαια, μερικές θέσεις έχουν μείνει ακριβώς οι ίδιες, με το YouTube να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ το Instagram και το Snapchat είναι και πάλι στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Το top 10 με τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες εφαρμογές για το iPhone για το 2019:

 1. YouTube
 2. Instagram
 3. Snapchat
 4. TikTok
 5. Messenger
 6. Gmail
 7. Netflix
 8. Facebook
 9. Google Maps
 10. Amazon

Καμία απ’ τα αυτές τις εφαρμογές που βρίσκονται στη λίστα δεν προκαλεί σοκ. Είναι πολύ σπάνιο να συναντήσεις κάποιον στις μέρες που να μην χρησιμοποιεί τα περισσότερα απ’ αυτά τα apps, αν όχι όλα, σε καθημερινή βάση!

Το εντυπωσιακό είναι ότι το TikTok, η νέα μανία όλων, έχει ανέβει τόσο πολύ μέσα σε έναν χρόνο! Πέρυσι, ήταν στο νούμερο 16 της λίστας και τώρα είναι στο νούμερο 4! Τον Φεβρουάριο μάλιστα, το viral video app έφτασε το ένα δισεκατομμύριο downloads και κατατάχθηκε στο #3 στο App Store της Apple.

Και, μπορεί το Instagram να είναι ακόμα στο #2, όμως, σίγουρα νιώθει την απειλή του TikTok, το οποίο ανεβαίνει με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς!

Και αυτή η λίστα δεν ήταν η μοναδική που ανακοίνωσε η Apple. Η εταιρεία έκανε και το top 10 των καλύτερων free παιχνιδιών και το Mario Kart Tour βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Δες το top 10 των παιχνιδιών για iPhone:

 1. Mario Kart Tour
 2. Color Bump 3D
 3. aquapark.io
 4. Call of Duty: Mobile
 5. BitLife – Life Simulator
 6. Polysphere – art of puzzle
 7. Wordscapes
 8. Fortnite
 9. Roller Splat!
 10. AMAZE!!

Δες ακόμα:

Τα apps που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη (και πιο εύκολη!)