Αν έχεις iPhone 5s ή 6, αυτά τα νέα σε ενδιαφέρουν! Γίνεται αναβάθμιση λογισμικού σε iPhone 5s, 6 και 6 Plus σε iOS 12.4.4. Αυτά είναι τα καλά νέα, γιατί υπάρχουν και κακά…

Αν έχεις iPhone 5s μπορείς να βάλεις τώρα το iOS 12.4.4, ωστόσο, φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο της ζωής του. Διότι αυτή είναι η τελευταία φορά που δέχεται αναβάθμιση λογισμικού. Εάν, λοιπόν, αποφασίσεις να κρατήσεις τη συσκευή σου, να ξέρεις πως μελλοντικά θα μπορείς να έχεις μόνο ενημερώσεις ασφαλείας.

Πάντως, η αναβάθμιση λογισμικού σε iPhone 5s, 6 και 6 Plus σε iOS 12.4.4 είναι ήδη διαθέσιμη και έχει μέγεθος μεταξύ 2,74GB και 2,98GB, ανάλογα τη συσκευή. Φυσικά, η Apple συστήνει στους χρήστες να κάνουν άμεσα την ενημέρωση του λογισμικού τους.

Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο η Apple λάνσαρε το iOS 13, το οποίο έφερε πολλά νέα χαρακτηριστικά, ανάμεσά τους το Dark Mode σε όλη την έκταση του λειτουργικού συστήματος.

Η Apple λέει αντίο στο iPhone 6s, αλλά εμείς αρνούμαστε

Τι αλλαγές έφερε το iOS 13 και γι’ αυτό αξίζει να πάρεις καινούρια συσκευή που να το υποστηρίζει;

  • Το iOS 13 έχει νέα, διαφορετική εμφάνιση και προσφέρει σημαντικές ενημερώσεις στα apps που χρησιμοποιείς κάθε μέρα, νέους τρόπους για την προστασία του απορρήτου σου και βελτιώσεις σε ολόκληρο το σύστημα που κάνουν τη χρήση του iPhone ακόμα ταχύτερη και πιο συναρπαστική.
  • Η λειτουργία Dark Mode προσφέρει έναν νέο, εντυπωσιακό τρόπο εμφάνισης στο iPhone. Είναι προσεκτικά σχεδιασμένη, για να μην κουράζει τα μάτια σου, ενώ έχει ενσωματωθεί απόλυτα ομαλά σε όλο το σύστημα. Επιπλέον, ενεργοποιείται από το Κέντρο Ελέγχου ή ρυθμίζεται εύκολα για να ανάβει αυτόματα το βράδυ.
  • Μονοχρωματική λήψη σε συνθήκες high key. Πρόσθεσε ένα πανέμορφο μονοχρωματικό εφέ στις φωτογραφίες που τραβάς σε λειτουργία Πορτρέτο.
  • Έλεγχος Φωτισμού Πορτραίτου. Δημιούργησε την εμφάνιση που θέλεις, αλλάζοντας την ένταση του φωτός στον Φωτισμό Πορτραίτου.
  • Ολοκαίνουρια καρτέλα Φωτο­γραφίες. Μια νέα, βελτιωμένη προβολή των καλύτερων στιγμών της κάθε ημέρας, του κάθε μήνα και του κάθε έτους.
  • Επανασχε­διασμένη επεξεργασία. Χάρη στα νέα εργαλεία, μπορείς να ελέγχεις οποιαδήποτε προσαρμογή ή φίλτρο, για να βελτιώνεις κάθε λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου.
  • Πανίσχυρη επεξεργασία βίντεο. Τώρα μπορείς να επεξεργαστείς βίντεο σχεδόν με όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείς και στις φωτογραφίες, όπως περιστροφή, περικοπή και αυτοβελτίωση.

Δες ακόμα:

Αν έχεις iPhone, αυτές είναι οι top εφαρμογές που προτείνει η Apple!

Photo: Pixabay