Αν δεν κάνεις αυτό, μπορεί το Twitter να διαγράψει σε λίγες μέρες τον λογαριασμό σου!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο λογαριασμός στο Twitter σου θα διαγραφεί εάν δεν τον χρησιμοποιείς, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία! Το social media προειδοποίησε τους χρήστες πως εάν έχουν να κάνουν πολύ καιρό login θα διαγράψει τους λογαριασμούς τους.

Πότε θα διαγραφεί ο λογαριασμός στο Twitter σου εάν δεν κάνεις login;

Στις 11 Δεκεμβρίου όλοι οι λογαριασμοί που είναι ανενεργοί εδώ και πολύ καιρό θα διαγραφούν, επομένως μην κάθεσαι, εάν θέλεις να διατηρήσεις τον λογαριασμό σου, μπες τώρα στο Twitter, κάνε login και κάνε κι ένα tweet!

Εάν είσαι ανάμεσα σε εκείνους που κινδυνεύουν να χάσουν τον λογαριασμό τους, θα λάβεις ένα σχετικό email στον λογαριασμό που έχεις δηλώσει κατά την εγγραφή σου στο Twitter.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Twitter, με στόχο να εξυπηρετήσει όσο το δυνατό καλύτερα το κοινό, αποφάσισε να κάνει εκκαθάριση των ανενεργών λογαριασμών ώστε να παρέχει πιο ακριβείς πληροφορίες στο social media. Γι’ αυτό και ζητάει απ’ τους χρήστες να κάνουν login στους λογαριασμούς τους και στέλνει ειδικό email σ’ όσους είναι ανενεργοί εδώ και πάνω από 6 μήνες.

λογαριασμός στο Twitter

Φυσικά, εάν ένας λογαριασμός στο Twitter διαγραφεί, το username θα είναι διαθέσιμο για να το κατοχυρώσει κάποιος άλλος χρήστης!

Η επίσημη ανακοίνωση του Twitter:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας να εξυπηρετήσουμε το κοινό και να προάγουμε τις δημόσιες συνομιλίες, αποφασίσαμε να καθαρίσουμε τους ανενεργούς λογαριασμούς έτσι ώστε να παρέχουμε πιο ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες στο Twitter. Γι’ αυτόν τον λόγο ζητάμε από τους χρήστες να πραγματοποιήσουν login στο Twitter και ενημερώνουμε ειδικά αυτούς που φαίνονται ανενεργοί για πάνω από 6 μήνες.

Να τονίσουμε ότι στους Όρους Χρήσης του Twitter αναφέρεται ρητά πως οι χρήστες θα πρέπει να πραγματοποιούν login και να κάνουν κάποιο tweet τουλάχιστον μια φορά κάθε 6 μήνες για να διατηρούν τον λογαριασμό τους στο κοινωνικό δίκτυο, διαφορετικά η εταιρεία έχει το δικαίωμα να τους διαγράψει και να διαθέσει τα usernames τους σε άλλους ενδιαφερόμενους χρήστες».

Δες ακόμα:

Επιτέλους! Όλα όσα αλλάζουν όταν κάνεις retweet!

Photo: BLOOMBERG/GABBY
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved