Νέο χαρακτηριστικό στο Instagram από υπολογιστή διαβάζουμε και αμέσως η καρδιά μας χτυπά δυνατά, τα χέρια μας τρέμουν και τα μάτια μας λάμπουν από χαρά. 

Κι εκεί που θεωρούμε πως πλέον, θα μπορείς να ανεβάζεις φωτογραφίες και videos και stories από τον υπολογιστή…. τα νέα είναι δυσάρεστα. Δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα για αυτήν την προσθήκη όσο κι αν ανυπομονεί όλος ο κόσμος. Εντάξει, οι περισσότεροι… Εντάξει, μπορώ να πω με βεβαιότητα πως εγώ ανυπομονώ!

Κι αν δεν είναι αυτό… τότε πιο είναι το νέο χαρακτηριστικό στο Instagram από υπολογιστή; Σύμφωνα πάντα με την expert, Jane Manchun Wong, η οποία κάνει συνήθως αυτές τις αποκαλύψεις, το Instagram ετοιμάζεται -είναι ένα βήμα πριν δηλαδή-… να εισάγει την δυνατότητα να στέλνεις direct μηνύματα, να μιλάς με τους φίλους σου μέσα από το pc. Όχι, αυτή τη δυνατότητα δεν την είχε μέχρι σήμερα και είναι η νέα προσθήκη του αγαπημένου μας social media.

Το Instagram σου απαγορεύει να stalkαρεις πρώην, φίλους, συγγενείς. Δες πώς!

Αυτό θα κάνει τα εργαλεία ανταλλαγής μηνυμάτων στο Instagram πιο ευρέως προσβάσιμα, με συγκεκριμένα οφέλη για όσους βρίσκονται σε περιοχές όπου η κινητή συνδεσιμότητα δεν είναι πάντοτε δυνατή, υπάρχει όριο δεδομένων κλπ. Και δεδομένου ότι λανσάρει και νέο messaging app, το Threads,  βγάζει νόημα για την πλατφόρμα να θέλει να κάνει τα πράγματα πιο απλά και να διευκολύνει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών.

Θέλεις να δεις πώς θα φαίνεται; Τσέκαρε το screenshot

 

Παράλληλα, αυτό το μικρό αλλά νέο χαρακτηριστικό στο Instagram από υπολογιστή, θα διευκολύνει όσους εργάζονται στην εξυπηρέτηση πελατών ώστε να απαντούν πιο εύκολα σε όλους τους πελάτες, να μπορούν να ταξινομούν τα μηνύματά τους πιο εύκολα και να κάνουν όλη τη διαδικασία πιο γρήγορη.

Ωστόσο, δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο γιατί και τον Φεβρουάριο, η Wong αποκάλυψε μια παραλλαγή των direct μηνυμάτων στο Instagram και πάλι δεν το έχουμε δει να συμβαίνει.

χαρακτηριστικό στο Instagram από υπολογιστή

Αυτό το χαρακτηριστικό στο Instagram από υπολογιστή βρίσκεται σε εξέλιξη τουλάχιστον για τους τελευταίους έξι μήνες, και ίσως αργήσει ακόμα να έρθει. Ή μπορεί να κυκλοφορήσει και αύριο. Ποιος ξέρει;

Πάντως, ο επικεφαλής του Instagram, Adam Mosseri, ξεκίνησε να ακολουθεί τη Wong στο Twitter λίγο μετά το αρχικό της tweet για το χαρακτηριστικό, οπότε αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κάτι. Ή και όχι.

Χμμ…. κάνε λίγη υπομονή!

Μέχρι τότε… βάλε το Instagram σε dark mode:

Dark mode στο Instagram! Πώς θα το βάλεις;