Αλλάζει και πάλι αυτό που θα βλέπουμε στην αρχική του Instagram;

LIKE US ON FACEBOOK

Το Instagram είναι η πλατφόρμα που, πλέον, κυριαρχεί στο χώρο των social media. Εδώ και πολύ καιρό έχει ξεπεράσει το Twitter, ενώ, όλο και περισσότερες εταιρίες και influencers χρησιμοποιούν το Instagram ως εργαλείο marketing.

Οι περισσότεροι από εμάς, σίγουρα, αφιερώνουμε αρκετό χρόνο μέσα στην ημέρα μας χαζεύοντας την αρχική του Instagram μας. Υπάρχουν, όμως, ενδείξεις οτι ετοιμάζεται και πάλι μία αλλαγή, μετά απο μία σειρά αλλαγών, στην αρχική του Instagram.

Το Instagram, ξεκίνησε ως μία εφαρμογή που λάτρεψαν οι φωτογράφοι και αυτοί που τους αρέσει να θαυμάζουν μία ωραία φιγούρα ή ένα όμορφο τοπιο. Στην πορεία, βέβαια, το Instagram απέκτησε όλο και περισσότερους fans. Αυτό οδήγησε την εταιρία, με τον καιρό, να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές.

Πως λειτουργεί τώρα η αρχική του Instagram

Ενώ στην αρχή στην αρχική μας βλέπαμε το περιεχόμενο των λογαριασμών που ακολουθούσαμε σε χρονολογική σειρα, απο ένα σημείο και έπειτα ο αλγόριθμος του Instagram τροποποιήθηκε και, πλέον, στην αρχική του Instagram μας βλέπουμε φωτογραφίες και videos που είχαν μεγάλη απήχηση ή είναι από λογαριασμούς που έχουμε έντονο interactions μαζί τους.

Αντί, λοιπόν, αυτο που βλέπουμε στην αρχική του Instagram να εξαρτάται από το πότε ανέβηκε το περιεχόμενο, αυτό εξαρτάται από το πόσο μας αρέσει το περιεχόμενο που βλέπουμε. Τα πράγματα σ’ αυτή τη περίπτωση είναι απλά. Όσο περισσότερο μας αρέσει κάτι και αλληλεπιδρούμε με αυτό, τόσο περισσότερο το βλέπουμε.

Τι μπορεί να αλλάξει στην αρχική του Instagram;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα -τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές- , πολλοί χρήστες του Instagram έχουν αρχίσει να παρατηρούν αλλαγές στην αρχική τους, καθώς, πλέον, τα posts έχουν μεταξύ τους διαφορά ορισμένων λεπτών και όχι απόσταση ακόμα και ημερών.

Το γεγονός αυτό, έκανε τις φήμες για μία νέα αλλαγή του αλγορίθμου να αναζωπυρωθούν.

Μάλιστα, κάποιοι χρήστες παρατήρησαν ότι η αρχική τους στο Instagram έχει διαμορφωθεί ήδη σε χρονολογική σειρά, και πάλι. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του λογαριασμού @jackharding σε Instagram Story του, η οποία έγραφε:

Η αρχική του Instagram και πάλι σε χρονολογική σειρά! Αναρωτιέμαι, αν αυτά είναι καλά ή κακά νεα

instagram χρονολογικο feed

Διάβασε επίσης:

Τα μυστικά για περισσότερα likes & comments στο Instagram από έναν Social Media expert

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved