Στους περισσότερους χρήστες άλλαξε η ροή στο Instagram, καθώς το αγαπημένο app τεστάρει ορισμένες αλλαγές-προσθήκες. Τι είναι τα recommended posts;

Η ροή στο Instagram αλλάζει προκειμένου το app να ενισχύσει στην αναζήτηση στην πλατφόρμα και τώρα εξετάζει τα προτεινόμενα posts στο feed σου. Το social media διαρκώς μεγαλώνει και ολοένα και περισσότεροι χρήστες γίνονται μέλη του. Ο όγκος του περιεχομένου είναι τεράστιος και το Instagram προσπαθεί να μη χαθείς μέσα σε αυτό και να σου εμφανίζονται πράγματα που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με σένα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση αλλάζει η ροή στο Instagram και προς αυτή θα γίνει και η προσθήκη των προτεινόμενων posts. Έτσι, θα βλέπεις αναρτήσεις που σε ενδιαφέρουν και σχετίζονται με σένα καθώς θα αλλάξει ο αλγόριθμος του app. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνεις χρόνο στην εφαρμογή. Και μετά το χαρακτηριστικά “All Caught Up”, το Instagram κινείται προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση.

Τα recommended posts, το τεστ των οποίων ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, είναι ένας νέος τρόπος να δεις περιεχόμενο που μπορεί να σου αρέσει στο Instagram. Και αυτά τα προτεινόμενα βασίζονται σε ανθρώπους που ακολουθείς, φωτογραφίες και video που πατάς like.

ροή στο Instagram

Επομένως θα έχεις…ακόμα μια ροή μέσα στη ροή στο Instagram; Όχι ακριβώς αλλά όταν θα έχεις δει τα πάντα από φίλους και οικογένεια, θα υπάρχουν και μερικές προτάσεις, περιεχόμενο που μπορεί να σε ενδιαφέρει.

Τα recommended posts θα εμφανίζονται στο τέλος της ροής, όταν θα έχεις δει όλες τις αναρτήσεις από τους ανθρώπους που έχεις κάνει follow. Όταν κάποιος βλέπει το μήνυμα “Recommended For You”, θα μπορεί να δει και τα παλιά του post ή να σκρολάρει για περισσότερες προτεινόμενες αναρτήσεις.

Κι αν κάποιο από αυτά τα account σου αρέσει, μπορείς πολύ απλά να το κάνεις follow. Όπως εξηγεί το Instagram, στόχος του είναι να κάνει τη ροή το ιδανικό μέρος για να μοιράζεσαι τα ενδιαφέροντα σου και να επικοινωνείς με ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό που αλλάζει στα μηνύματα στο Instagram και θες να δοκιμάσεις αμέσως!

Photo: unsplash/Luke van Zyl