Ξέρουμε πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις, τις ερωτικές αυτές που “καίνε” πολλούς, και μπορούμε να σου αποκαλύψουμε το μυστικό μας!

Ξέρουμε πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου ακόμα κι αν εσύ το αγνοείς. Πολλές φορές δεν μπορείς να αντιληφθείς τα λάθη που κάνεις όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση. Καθώς βιώνεις μια κατάσταση δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός κι έτσι δεν παρατηρείς ορισμένες συμπεριφορές στον εαυτό σου.

Μπορεί να είσαι πολύ εγωιστής και δεν το αντιλαμβάνεσαι… ή μάλλον όταν το αντιληφθείς ίσως είναι πια πολύ αργά. Από την άλλη μπορεί να ζεις μια σχέση στο έπακρο, να δίνεις κάθε “κομμάτι” του εαυτού σου και στο τέλος να παρατηρείς ότι πάντα μένεις “άδειος”.

Ο έρωτας λένε πως είναι τυφλός, με την έννοια ότι δεν σε αφήνει να δεις και να αντιληφθείς ορισμένα πράγματα. Έτσι, βιώνεις τοξικές καταστάσεις και τοξικές σχέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν και κάνεις τα ίδια λάθη ξανά και ξανά.

Θα μου πεις και από τα λάθη μαθαίνεις…και αυτό ακριβώς είναι το point. Να δεις τον εαυτό σου σαν ένα εξωτερικό παράγοντα, να δεις που φταις και που όχι, να αποστασιοποιηθείς προκειμένου να διορθώσεις μερικές καταστάσεις ή συμπεριφορές. Ναι, ο άνθρωπος αν θέλει αλλάζει!

Θα σου πούμε πώς συμπεριφέρεσαι στις σχέσεις σου κι εσύ θα αλλάξεις τα στοιχεία που πρέπει. Ή μάλλον δεν θα στο πούμε εμείς αλλά αυτό το test που βρήκαμε στο Internet!

Πρόκειται απλά για ένα τεστάκι με χρώματα που φυσικά μπορεί το αποτέλεσμά του να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Απ’ την άλλη ίσως σε βάλει σε σκέψεις!

 

Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα να θυμάσαι πως πρέπει πάντα να είσαι ο εαυτό σου, να σε αγαπάς και να σε προσέχεις! Αν δεν το κάνεις εσύ, ποιος θα το κάνει για σένα;

Διαβάστε επίσης:

Το ψυχολογικό τεστ που θα σου πει εάν έχεις καλές σχέσεις με τους γύρω σου

Photo: Unsplash/ @freestocks