Ποια είναι η πιο κρυφή σου επιθυμία; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ή έχεις κάνει μια “κουβεντούλα” με τον εαυτό σου; Εμείς ξέρουμε και κρατάμε μυστικό. Ναι, δεν θα το αποκαλύψουμε σε κανέναν!

Η πιο κρυφή σου επιθυμία μπορεί να είναι απ’ το να ανέβεις ένα σκαλί πιο πάνω στη δουλειά σου ή να πάρεις αυτό το αμάξι που θέλεις εδώ και χρόνια. Μπορεί να είναι να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που έχεις καιρό να δεις και θέλεις να μάθεις νέας του.

Ωστόσο, επειδή η ζωή σου τρέχει με γρήγορους ρυθμούς δεν το συνειδητοποιείς. Καθημερινά κάτι σου φταίει, για κάτι γκρινιάζεις και αυτό επειδή δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα η πιο κρυφή σου επιθυμία.  Ξέρεις, όμως, ποια πραγματικά είναι ώστε να φτάσεις στο σημείο να δουλέψεις γι΄αυτήν και τελικά να την εκπληρώσεις;

Κάθισε λίγο με τον εαυτό σου, ξεκαθάρισε τις σκέψεις σου, δες τι έχει σημασία για σένα και τι όχι. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, πράγματα και σκέψεις ανούσια αλλά προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ανθρώπους και συνήθειες που πραγματικά σε κάνουν καλύτερο.

Ξύπνα με ένα όνειρο, έναν σκοπό κάθε μέρα…και κάποια στιγμή είμαστε σίγουροι πως θα το πετύχεις.

Μέχρι τότε, βέβαια, σου έχουμε τεστάκι! Είναι ένα τεστ χρωμάτων, περισσότερο ψυχολογικό που τελικά θα σου αποκαλύψει ποια είναι η πιο κρυφή σου επιθυμία.

 

Σε μας πέτυχε, σε σένα;

Photo: unsplash/ Alexis Fauvet