Έχεις κάνει ποτέ online stalking; Έχεις πάρει τη ζωή του αγαπημένου σου celebrity να την κάνεις φτερό και πούπουλο; Έχεις ενώσει τις τελείες για να βρεις το οικογενειακό δέντρο του αγαπημένου σου star; Αν ναι, τότε έχει έρθει η ώρα να λάμψεις! Εάν όχι, σου ευχόμαστε καλή τύχη μ’ αυτό το τεστ με τους διάσημους γονείς των celebrities γιατί μάλλον θα τα βρεις σκούρα!

Πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην ξέρουν ότι αρκετοί απ’ τους αγαπημένους τους stars του Χόλιγουντ προέρχονται από διάσημους γονείς. Αυτές οι διάσημες οικογένειες πολλές φορές “κρύβονται” και χρειάζονται ψάξιμο για να τις ανακαλύψεις.

8 μαμάδες που είναι καλύτερες στο Instagram απ’ τα διάσημα παιδιά τους

Το παρακάτω quiz θα τεστάρει τις γνώσεις σου πάνω σε αυτό ακριβώς το κομμάτι. Πόσο καλά ξέρεις την οικογένεια των πιο διάσημων προσώπων του πλανήτη; Πάτα play κι απόδειξέ το!

Ξέρεις τους διάσημους γονείς των celebrities;

Κι αφού έκανες το τεστ, περιμένουμε να μας πεις το αποτέλεσμά σου! Σίγουρα δεν περίμενες κάποιοι απ’ όσους περιλαμβάνονται στο quiz να έχουν συγγένεια και σίγουρα μετά απ’ αυτό ξέρεις καλύτερα την παγκόσμια showbiz… Ντάξει δεν το λες ότι εμπλούτισες τις γνώσεις σου, αλλά fun δεν είχε;

Δες κι αυτό:

Έλληνες celebrities που ακολούθησαν το επάγγελμα των γονιών τους!