Θες να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα; Ξέρεις ήδη ποιο άθλημα σου ταιριάζει ή μήπως το αναζητάς ακόμα και δεν έχεις αποφασίσει με τι θες ν’ ασχοληθείς; 

Μπορεί τώρα να τρως σαν να μην υπάρχει αύριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα κάνεις μια προσπάθεια έστω να γυμναστείς, να χάσεις μερικά κιλά και να διατηρήσεις τη φυσική σου κατάσταση. Άλλωστε, δεν γυμνάζεσαι μόνο και μόνο για να χάσεις βάρος και να αποκτήσεις ένα “θεϊκό” κορμί, αλλά και για να γυμναστείς.

Έχουμε πει τόσες και τόσες φορές ότι λίγη γυμναστική μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Σκέψου πρώτα απ’ όλα την υγεία σου.

Φυσικά και το είδος γυμναστικής που θα επιλέξεις εξαρτάται από εσένα. Άλλοι προτιμούν να γυμνάζονται στο πιο mainstream περιβάλλον, το γυμναστήριο, άλλοι αγαπούν το περπάτημα, άλλοι το τρέξιμο σ’ ένα γήπεδο κι άλλοι την κολύμβηση, το χορό ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα. Όμως, το θέμα είναι εσύ τι προτιμάς.

άθλημα σου ταιριάζει

Pexels

Ποιο άθλημα σου ταιριάζει λοιπόν; Ποιο αγαπάς περισσότερο και ποιο θες να ξεκινήσεις με βάση τα γούστα σου;

Αν δεν το έχεις ανακαλύψει ακόμα ή δεν έχεις βρει αυτό που θα σε παρακινήσει λίγο παραπάνω να γυμναστείς, τότε ήρθε η στιγμή να μάθεις.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός για να μάθεις ποιο άθλημα σου ταιριάζει με βάση τα γούστα σου. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι ένα απλό κι εύκολο τεστάκι με μόλις 11 ερωτήσεις. Επιλέγεις την απάντηση που σου ταιριάζει περισσότερο και με την οποία ταυτίζεσαι κι έπειτα η τελική απάντηση για το άθλημα που πρέπει να ξεκινήσεις θα εμφανιστεί μπροστά σου.

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Διάβασε ακόμα:

Πες μας τι άθλημα κάνεις, να σου πούμε πόσο γυμνασμένος είσαι

Photo: Freepik