Είσαι λάτρης των ταξιδιών; Κι αν ναι, έχεις ταξιδέψει μόνο στην Ευρώπη ή και σ’ άλλες ηπείρους; Η απάντησή σου σ’ αυτήν την ερώτηση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο παρακάτω τεστ!

Βρες το όνομα της πόλης από μια μόνο φωτογραφία, είναι το τεστ και πραγματικά σε καλεί κοιτώντας απλά μια εικόνα, να μαντέψεις ποια πόλη του κόσμου απεικονίζεται!

Για να στο κάνει λίγο πιο εύκολο, το τεστ σου δίνει τρεις εναλλακτικές απαντήσεις κι εσύ καλείσαι να διαλέξεις την σωστή!

Εντάξει, οι απαντήσεις πολλές φορές μοιάζουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα, οι εναλλακτικές είναι τρεις διαφορετικές πόλεις της Ιαπωνίας, κάτι που είτε θα σου τη ζωή πιο εύκολη είτε πιο δύσκολη! Αναλόγως το πόσο καλά ξέρεις την κάθε πόλη και χώρα!

Αυτό που μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά είναι ότι αυτό το τεστ θα σε ταξιδέψει, θα σου ανοίξει την όρεξη για νέες εμπειρίες και μπορεί να σε κάνει ακόμα και να μπεις να κλείσεις τώρα τα εισιτήρια για τον επόμενο προορισμό σου!

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως κατά κανόνα τα καλύτερα ταξίδια είναι αυτά που γίνονται αυθόρμητα, χωρίς πολλή σκέψη κι ανάλυση! Μπαίνεις, κλείνεις το εισιτήριό σου, ετοιμάζεις τη βαλίτσα σου (όπως σου έχει δείξει το iPop.gr βέβαια!) και παίρνεις το πρώτο τρένο για το αεροδρόμιο!

Δες ακόμα:

Ετοίμασε βαλίτσες! Οι καλύτερες τοποθεσίες με μαγική θέα στον κόσμο σε περιμένουν! | Photos

Photo: Pixabay