Η αγάπη είναι συναίσθημα έντονης στοργής και προσωπικής αφοσίωσης. Σύμφωνα με την επιστήμη, η αγάπη είναι μία εξέλιξη του ενστίκτου επιβίωσης, που αρχικά είχε σαν σκοπό να κρατήσει τους ανθρώπους κοντά, απέναντι σε απειλές καθώς και να διευκολύνει τη συνέχιση του είδους μέσω της αναπαραγωγής. Αυτά αναφέρει ο ορισμός της αγάπης, την οποία εδώ και αιώνες συνεχίζουμε ακόμα ν’ ανακαλύπτουμε οι άνθρωποι.

Το τεστ της αγάπης είναι εδώ για όλες τις ρομαντικές ψυχές! Τι σημαίνει για σένα αγάπη; Πώς την προσδιορίζεις και πώς την βιώνεις; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις play στο παρακάτω τεστ και ν’ απαντήσεις με ειλικρίνεια σε κάθε ερώτηση!

Οι ερωτήσεις είναι πολύ απλές, απλά για να μάθεις το αποτέλεσμα, πρέπει ν’ απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά: Πώς καταλαβαίνεις ότι είσαι ερωτευμένος; Ποιο είναι το πιο σέξι στοιχείο πάνω σου; Τι ρόλο παίζει η ζήλια στη ζωή σου; Τι θεωρείς το μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια σχέση; Θα δεχόσουν πίσω τον πρώην σου μετά από κέρατο;

Και μην ξεχνάς: Εάν αγαπάς αληθινά, μπορείς να ξεπεράσεις εμπόδια και προβλήματα, να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρείτε τον τρόπο -κάνοντας κι οι δύο υποχωρήσεις- ώστε να είστε ευτυχισμένοι!

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Υπάρχει η παντοτινή αγάπη; Αυτές οι φωτογραφίες σου δίνουν την απάντηση!

Photo: Jez Timms/ Unsplash