Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν ήσουν έργο τέχνης τι θα ήσουν; Υποθέτω πως όχι! Κι όμως ένα έργο τέχνης θα μπορούσε να σου πει πολλά για την προσωπικότητα σου, για το στυλ σου, τι σου αρέσει και τι όχι. Αν θες κι εσύ να μάθεις ποιο έργο τέχνης εκφράζει την προσωπικότητά σου, δεν έχεις παρά να κάνεις το παρακάτω τεστ!

Ποιο έργο τέχνης εκφράζει την προσωπικότητά σου

Αυτό που θα μπορούσε να σε εκφράζει όσον αφορά στην τέχνη θα μπορούσε να είναι ένα γλυπτό ή ένας πίνακας ζωγραφικής. Η τέχνη είναι το πιο εκφραστικό μέσο που υπάρχει! Πολλές φορές οι προτιμήσεις στην τέχνη κρίνονται από τις προτιμήσεις που μπορείς να έχεις στην καθημερινή σου ζωή ή από όνειρα που μπορεί να είχες από μικρή όπως το να πετάξεις!

Η τέχνη συχνά σχετίζεται με το ανθρώπινο σώμα και άλλωστε πώς να μη σχετίζεται αφού κάθε σώμα είναι τόσο μοναδικό όσο και ένα έργο τέχνης. Μέσα από αυτό το τεστ μπορείς να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου που μπορεί να μην ήξερες ή να μην παραδεχόσουν όπως το αν τελικά νιώθεις άνετα με το σώμα σου. Σε αυτό το σημείο και πριν κάνεις το τεστ θέλω να σου πω να νιώθεις άνετα με το σώμα σου γιατί είναι το σπίτι στο οποίο κατοικεί η ψυχή σου!

 

Διάβασε ακόμα:

Αυτές οι οπτικές ψευδαισθήσεις θα σου πουν αν είσαι ο αστείος ή ο σοφός της παρέας!

Photo: Adrien Olichon/Unsplash