Είναι η εποχή που ονειρεύεσαι παραλίες, ποτά και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και δεν σε αδικούμε! Εάν είχες φύγει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δεν έχεις βγει ακόμα απ’ το mood των διακοπών και ψάχνεις ήδη τον επόμενο προορισμό σου! Εάν πάλι δεν έφυγες, είσαι στη φάση που ψάχνεις απεγνωσμένα να κλείσεις τις διακοπές του Αυγούστου!

Σε κάθε περίπτωση, είσαι στη φάση της εύρεσης του επόμενου ταξιδιωτικού σου προορισμού και κάπου εδώ ερχόμαστε κι εμείς. Το παρακάτω τεστ αριθμολογίας, μέσα από μερικές ερωτήσεις, θα βρει σε ποιον προορισμό πρέπει να πας το επόμενο ταξίδι σου.

Το εάν θα το ακολουθήσεις ή όχι είναι δική σου απόφαση, αλλά σίγουρα αξίζει μια δοκιμή! Πού ξέρεις; Μπορεί να βρει το μέρος που σκεφτόσουν έτσι κι αλλιώς να επισκεφτείς.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της αριθμολογίας, οι αριθμοί έχουν μια ειδική “υπογραφή ενέργειας” που μπορεί να προβλέψει το πεπρωμένο σου. Πού πρέπει να πας το επόμενο ταξίδι σου; Πού θέλει να πάει η καρδιά σου; Κάνε το τεστ και μάθε!

Τι είναι η αριθμολογία;

Η αριθμολογία είναι η πίστη στη θεία ή μυστικιστική σχέση μεταξύ ενός αριθμού κι ενός ή περισσοτέρων γεγονότων που συμπίπτουν. Η αριθμολογία συνήθως συνδέεται με την παραφυσικό, την αστρολογία και παρόμοιες «θεϊκές» τέχνες!

Οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν πως οι αριθμοί δεν μπορούν από μόνοι τους να καθορίσουν ή να επηρεάσουν τη ζωή ενός ατόμου. Έτσι, υποστηρίζουν πως η αριθμολογία είναι δεισιδαιμονία και μια ψευδοεπιστήμη! Απ΄την άλλοι υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται και μελετούν την αριθμολογία και θεωρούν πως αποκαλύπτει πτυχές της ζωής σου ή μπορεί να καθορίσει το μέλλον, χωρίς κάτι τέτοιο όμως να έχει αποδειχθεί επιστημονικά.

Δες ακόμα:

Οι αριθμοί τα ξέρουν όλα! Αυτό το τεστ θ’ αποκαλύψει το πιο όμορφο ελάττωμά σου!

Photo: Pixabay