Κάποιοι άνθρωποι είναι άμεσοι, άλλοι έχουν πολύ χιούμορ, κάποιοι έχουν το ταλέντο της πειθούς και κάποιοι άλλοι είναι πιο παθητικοί. Για να δούμε, βασισμένοι σ’ αυτές τις εικόνες, πώς επικοινωνείς με τους άλλους!

Σίγουρα διαβάζοντας τους παραπάνω τύπους ανθρώπων έχεις σκεφτεί ήδη σε ποια απ’ αυτές -ή και σε κάποια άλλη που μπορεί να μην αναφέραμε- κατηγορία ανθρώπου ανήκεις.

Η εσωστρέφεια και η εξωστρέφεια είναι γνωρίσματα που αναγνωρίζονται σχετικά εύκολα, αν και κρύβουν κι αυτά τις παγίδες τους.

Εάν το δυνατό σου σημείο είναι η πειθώς, το χιούμορ ή το πόσο άμεσα επικοινωνείς με τους άλλους, πιθανώς να το γνωρίζεις ήδη. Αλλά ας δούμε πόσο παραπέρα μπορούμε να φτάσουμε!

Πώς επικοινωνείς με τους άλλους;

Η επικοινωνία είναι το κλειδί! Το πώς μιλάμε στους ανθρώπους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς μας βλέπουν οι γύρω μας. Είτε μιλάμε άμεσα, είτε παθητικά, είτε χιουμοριστικά, η επικοινωνία διαδραματίζει έναν τεράστιο ρόλο στις σχέσεις μας.

Και εννοείται πως είναι το Α και το Ω για μια υγιή ερωτική σχέση.

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, επεξεργαζόμαστε τις εικόνες στον εγκέφαλό μας πιο γρήγορα απ’ ό,τι τις λέξεις σε μια σελίδα. Οι εικόνες μπορούν να αποκαλύψουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου.

Διάλεξε την εικόνα που σου έρχεται πρώτη στο μυαλό και θα σου πούμε ποιο είναι το δικό σου στιλ επικοινωνίας με τους άλλους!

Το αποτέλεσμα μπορεί να μην σε φέρει προ εκπλήξεως, αλλά μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάτι που μπορεί να μην είχες κάτσει να σκεφτείς λίγο πιο σοβαρά.

Δες ακόμα:

Βελτίωσε τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες με έξυπνα tips

Photo: Pexels