Οι ερωτήσεις γνώσεων μας αρέσουν, μας ιντριγκάρουν και βάζουν το μυαλό μας να δουλέψει. Είτε τα πάμε καλά είτε όχι, δεν τα παρατάμε ενώ μετά το τεστ μαθαίνουμε και κάτι! Σε αυτό το τεστ γνώσεων, μπορείς να σκοράρεις 10/10;

Αυτό το τεστ γνώσεων έχει τρελάνει το Διαδίκτυο παρ’ όλο που οι ερωτήσεις του δεν είναι τόσο δύσκολες. Γνώσεις που έχουμε απ’ το σχολείο και που οι γονείς μας μας έχουν μεταλαμπαδεύσει ξανά και ξανά.

Ένα τεστ γνώσεων είναι καλό γιατί κρατά το μυαλό μας σε εγρήγορση, μας βάζει σε σκέψεις και ξεσκονίζουμε τις γνώσεις μας. Παράλληλα, είναι πιο εύκολο να μάθεις το λάθος σου κι επομένως προσθέτεις ακόμα μια χρήσιμη πληροφορία στον εγκέφαλό σου.

Για το συγκεκριμένο τεστ θα πρέπει να έχεις μερικές γνώσεις Βιολογίας ενώ θα πρέπει να ανατρέξεις πίσω, πίσω στα παιδικά σου χρόνια. Πάρε το χρόνο σου και μη βιαστείς να απαντήσεις! Κι επειδή τόσο οι ερωτήσεις, όσο και οι απαντήσεις είναι στα Αγγλικά σου επιτρέπουμε αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Google Translate!

Το τεστ έχει ερωτήσεις εύκολες, όπως ποια χρωστική ουσία δίνει στα φυτά το πράσινο χρώμα αλλά και μερικές πιο δύσκολες όπως ποιο είδος ποιήματος έχει 7,5 και 7 συλλαβές…

 

«Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση» είχε πει κάποτε ο Τσαρλς Μπουκόφσκι και μας το θύμισε το τεστάκι!