Το TEDxPanteionUniversity σε βάζει ν’ απαντήσεις στις πιο tricky ερωτήσεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Το TEDxPanteionUniversity επιστρέφει με το τέταρτο κατά σειρά event του που θα είναι διαφορετικό απ’ τα άλλα! Το Σάββατο 11 Μαΐου έχουμε δώσει όλοι ραντεβού στο Μουσείο Μπενάκη για ν’ ανακαλύψουμε νέες έννοιες, να προβληματιστούμε, ν’ αντλήσουμε έμπνευση, ν’ ακούσουμε άλλους ανθρώπους να μοιράζονται τις εμπειρίες τους.

Προσωπικά, φεύγοντας από κάθε event TEDx, φεύγω πιο πλούσια, πιο αληθινή, γεμάτη με νέες γνώσεις και βιώνοντας συναισθήματα που είχα ξεχάσει! Το τεστ του TEDxPanteionUniversity σε καλεί ν’ απαντήσεις στις πιο tricky ερωτήσεις για να το μάθεις λίγο καλύτερα -εάν δεν το ξέρεις ήδη- και ν’ ανακαλύψεις το νόημα πίσω από κάθε event!

Φέτος το TEDxPanteionUniversity έχει κι ένα ακόμα νέο στοιχείο που το διαφοροποιεί! Σε συνέχεια της μέχρι τώρα φιλοσοφίας και βασισμένη στο slogan του TED “Ideas worth spreading”, η φετινή ομάδα του TEDxPanteionUniversity εγκαινιάζει την καμπάνια Making Ideas Happen, η οποία συνοδεύεται από μια σειρά κοινωνικών δράσεων, τόσο για την αντιμετώπιση θεμάτων που μαστίζουν την κοινωνία, όσο για την ποιοτική αναβάθμισή της.

Επειδή είμαστε σίγουροι πως ανυπομονείς για το event και τους ομιλητές, μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις αλλά και με το περιεχόμενο του φετινού main event στα social media για να δεις πρώτος όλα όσα ετοιμάζει η ξεχωριστή ομάδα του TEDxPanteionUniversity.

Δες και αυτό:

Ζούμε στο The Age of Smupid και το TEDxPanteionUniversity θα σου δείξει ακριβώς τι σημαίνει αυτό!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved