Έχεις επιλέξει να κάνεις ένα επάγγελμα, όμως σίγουρα σου ταιριάζει; Η δικιά σου δουλειά ταιριάζει με την ψυχολογία σου, τα συναισθήματά σου, τον τρόπο σκέψης σου; 

Μπορούμε να σου απαριθμήσουμε πολλά παραδείγματα σπουδαίων ανθρώπων που στην πορεία αντιλήφθηκαν ότι δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν κι άλλαξαν καριέρα. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα επικεντρωθούμε σε σένα και στο εάν κάνεις την κατάλληλη δουλειά για σένα, κάτι που εξαρτάται κι από τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Γιατί είναι καλό η δουλειά να ταιριάζει με την ψυχολογία σου; Διότι φυσικά κι αν είναι κάτι που σε εκφράζει, θα είσαι πολύ πιο αποδοτικός, θα κάνεις δηλαδή καλύτερα τη δουλειά αυτή, αλλά και θα νιώθεις πιο “γεμάτος”. Είναι πολύ σημαντικό να ξυπνάς και να χαίρεσαι που πηγαίνεις στη δουλειά. Κι αν νομίζεις πως δεν γίνεται, τότε μάλλον δεν κάνεις τη δουλειά που σε καλύπτει εντελώς. Φυσικά και είναι δυνατό να πηγαίνεις στη δουλειά με όρεξη και να μην την κάνεις σαν αγγαρεία.

Απλά αν δεν σου συμβαίνει, μάλλον πρέπει να βρεις την δουλειά που σου ταιριάζει. Αν δεν πιστεύεις πως η δικιά σου δουλειά ταιριάζει με την ψυχολογία σου, τότε είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τη βρεις. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε 13 ερωτήσεις με ειλικρίνεια φυσικά κι έπειτα θα δεις στην οθόνη σου την απάντηση που ψάχνεις και μερικές προτάσεις με επαγγέλματα που θα σου ταίριαζαν με βάση φυσικά τις απαντήσεις που έδωσες.

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Διάβασε ακόμα:

Είσαι σίγουρος ότι κάνεις την κατάλληλη δουλειά για σένα;

Photo: Freepik