Δωμάτιο και προσωπικότητα σχετίζονται άμεσα μ’ έναν τρόπο που ίσως να μην περίμενες και μάλλον κάτι θα μάθεις για την προσωπικότητά σου. Τι έχει να πει το δικό σου δωμάτιο για την προσωπικότητα που έχεις; 

Είτε σ’ αρέσει είτε όχι το υπνοδωμάτιό σου έχει πολλά να πει για την προσωπικότητά σου, αλλά και την ψυχολογία σου και καλώς ή κακώς δωμάτιο και προσωπικότητα σχετίζονται άμεσα. Τα αντικείμενα που έχεις μες το δωμάτιό σου αντικατοπτρίζουν τον χαρακτήρα σου. Ο χώρος που ζεις, κοιμάσαι και που εσύ ο ίδιος έχεις διακοσμήσει είναι ένας καθρέφτης του εαυτού σου.

Για παράδειγμα, αν είσαι πολύ οργανωτικός, δύσκολα ζεις σ’ ένα δωμάτιο ακατάστατο και ανοργάνωτο. Θες ο χώρος σου να είναι προσεγμένος και να ‘χει τάξη. Αν είσαι ο άνθρωπος που θέλει να ενημερώνεται συνεχώς, τότε ίσως να έχεις μια τηλεόραση στο δωμάτιό σου, ενώ αν είσαι ακατάστατος, τότε μάλλον κάπως έτσι είναι και το δωμάτιό σου. Ας δώσουμε μερικά παραδείγματα… Έχεις μια οργανωμένη βιβλιοθήκη; Η καρέκλα του δωματίου σου είναι γεμάτη ρούχα; Στο πάτωμα υπάρχουν ακατάστατα πράγματα; Μήπως η βιβλιοθήκη σου είναι υπερβολικά γεμάτη ή αντιθέτως είναι άδεια και δεν υπάρχει ούτε ένα βιβλίο; Όλα αυτά κάτι λένε για σένα, για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου.

Τι έχει να πει το δικό σου δωμάτιο για την προσωπικότητα που έχεις κι αυτό που είσαι σαν άνθρωπος; 

δωμάτιο για την προσωπικότητα

Pexels

Ίσως να ξέρεις πολύ καλά τον εαυτό σου και να μπορείς να απαντήσεις πολύ εύκολα στην ερώτηση αυτή, ρίχνοντας και μια ματιά στο δωμάτιό σου. Αν, όμως, δυσκολεύεσαι να βρεις την απάντηση, τότε δεν έχεις παρά να αφιερώσεις πολύ λίγο χρόνο σ’ ένα εύκολο τεστ με μόλις 11 ερωτήσεις που θα σου λύσει την απορία.

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Διάβασε ακόμα:

Η σημαντική προσθήκη στο υπνοδωμάτιο σου που ποτέ δεν είχες σκεφτεί!

Photo: Pexels