Οι Απόκριες φτάνουν σιγά σιγά προς το τέλος τους κι εσύ είσαι καλεσμένος σε τόσα πάρτυ μασκέ που δεν ξέρεις εν τέλει τι να ντυθείς τις Απόκριες. 

Δεν είναι μια εύκολη επιλογή, αφού κάθε χρόνο πρέπει να εμπνέεσαι κάτι διαφορετικό, που θα είναι και οικονομικό, ώστε να μην χαλάσεις και μια περιουσία. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Μερικές φορές είσαι αναγκασμένος κατά τη διάρκεια των Αποκριών να αλλάξεις και πάνω από δύο στολές, προκειμένου να φοράς τα ίδια σε κάθε πάρτυ που πηγαίνεις.

Κι όταν δεν έχεις έμπνευση και δεν ξέρεις τι να φορέσεις τι κάνεις; Πώς θα σου ‘ρθουν οι ιδέες για μεταμφιέσεις; Και φυσικά ξέρω, δεν θες να ντυθείς και κάτι πολύ mainstream που θα φορούν πιθανότατα όλοι, αλλά ούτε και να καταξοδευτείς με τη στολή και τα αξεσουάρ που ίσως χρειαστεί να πάρεις.

Τι να ντυθείς τις Απόκριες, λοιπόν;

Όλα ξεκινούν από το χρώμα. Τι χρώμα σου ταιριάζει με βάση το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου; Και δεν εννοώ ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, ούτε τι σου πηγαίνει περισσότερο εξωτερικά απ’ όλα τα χρώματα, αλλά από αυτά των Αποκριών.

Ξεκινώντας από το χρώμα, θα βρεις και στη συνέχεια πιο εύκολα τη στολή που σου ταιριάζει κι ίσως έτσι να αποκτήσεις και περισσότερες ιδέες.

Ένα εύκολο και γρήγορο τεστ με μόλις 8 ερωτήσεις θα σου αποκαλύψει το αποκριάτικο χρώμα που σου πάει περισσότερο απ’ όλα και στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς, αν θες να βρεις την ιδανική στολή και μεταμφίεση για σένα!

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Εσύ που θα περάσεις τις Απόκριες;

Οι αποκριάτικοι προορισμοί που θα σε ξεσηκώσουν!

Photo: Pexels