Σ’ όλους μας αρέσει να είμαστε μέσα σε μια σχέση, αν και υπάρχουν περίοδοι που το single mood μας κυριαρχεί και θέλουμε ν’ απολαμβάνουμε την ελευθερία μας… Όμως, πολύ συχνά μετά απ’ αυτή την περίοδο η αναζήτηση συντρόφου γίνεται σχεδόν αυτοσκοπός.

Κι ενώ δεν πιστεύουμε σε καμία περίπτωση πως μπορείς να είσαι ευτυχισμένη μόνο μέσα σε μια σχέση και δεν υποστηρίζουμε καθόλου την άποψη “καλύτερα μια μέτρια σχέση, παρά καθόλου”, καλό είναι να ξέρεις τι ψάχνεις σε μια σχέση για να είσαι σίγουρη ότι το βρήκες μόλις βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στον δρόμο σου!

Το παρακάτω τεστ αποτελείται από 8 ερωτήσεις που φυσικά σχετίζονται με τις σχέσεις!

Ποιο μέρος θα ήταν ιδανικό για σένα για να βγεις πρώτο ραντεβού; Με ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι ταυτίζεσαι περισσότερο; Ποιο θα ήταν το ιδανικό μενού για ένα πρώτο ραντεβού; Εάν έπρεπε να φορέσεις καπέλο ή σκουφάκι, τι θα διάλεγες; Ποιο θα ήθελες να είναι το κρυφό ταλέντο του συντρόφου σου; Ποια ταινία θα ήθελες να δεις με το ταίρι σου;

Αυτές είναι μόνο μερικές απ’ τις ερωτήσεις που καλείσαι ν’ απαντήσεις προκειμένου ν’ ανακαλύψεις και εσύ καλύτερα τι ψάχνεις σε μια σχέση!

Και να θυμάσαι! Ποτέ μην μπαίνεις σε μια σχέση εξαναγκαστικά! Μην πελαγώνεις εάν όλοι γύρω σου έχουν σχέσεις κι εσύ όχι γιατί κάποιος λόγος θα υπάρχει. Αφέσου ελεύθερη, απόλαυσε το φλερτ και όταν είναι να έρθει ο έρωτας να είσαι σίγουρη πως θα το καταλάβεις!

Photo: Ryan Graybill/ Unsplash