Λατρεύεις κι εσύ τα ταξίδια; Μήπως ψάχνεις που θα κάνεις το επόμενό σου ταξίδι; Οι ταξιδιωτικοί προορισμοί είναι πολύ σημαντικοί και τελικά μπορούν να αποδείξουν πράγματα και για τον εαυτό σου που δεν το φανταζόσουν.

Αν το να ταξιδεύεις είναι μία από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σου και αν σχεδιάζεις συνεχώς ένα ταξίδι, τότε ίσως έχεις καταλάβει και κάποια πράγματα για σένα, με βάση τους προορισμούς που επιλέγεις. Για παράδειγμα, προτιμάς τα περισσότερο ασφαλή μέρη ή μήπως λατρεύεις την περιπέτεια; Επιλέγεις συνήθως τη θάλασσα ή το βουνό;

Αν απαντήσεις αυτές κι άλλες ακόμα ερωτήσεις, τότε θα μάθεις και κάποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου. Το παρακάτω τεστ σου δίνει τη δυνατότητα, μέσα από το ποιους ταξιδιωτικούς προορισμούς επιλέγεις, να μάθεις τι δείχνουν αυτές οι επιλογές σου για την προσωπικότητά σου.

Γι’ αυτό και αν λατρεύεις τα ταξίδια, σίγουρα αξίζει να κάνεις αυτό το τεστ και να γνωρίσεις μαζί με τους προορισμούς αυτούς και λίγο καλύτερα τον εαυτό σου. Άλλωστε, όταν ταξιδεύεις γνωρίζεις καλύτερα και μια πλευρά του εαυτού σου και ανακαλύπτεις καινούργια πράγματα που σου αρέσουν ή που θες να γνωρίσεις καλύτερα.

Μην διστάζεις να ταξιδεύεις είτε με παρέα, είτε χωρίς, γιατί σου κάνει καλό και σε αναζωογονεί. Ειδικά αν πηγαίνεις και στην αγαπημένη σου πόλη ή στις χώρες που είναι το όνειρό σου να πας, σίγουρα τότε η εμπειρία είναι μοναδική.

Εσύ τους ξέρεις όλους τους προορισμούς που έχει το τεστ; Μήπως μερικούς από αυτούς τους έχεις επισκεφθεί κι όλας; Κάνε το τεστ και μάθε!