Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι αρέσει στους άνδρες πάνω σου; Τι τους ελκύει τέλος πάντων σε σένα; Η εξωτερική εμφάνιση; Ο τρόπος που κινείσαι, που μιλάς; Τι; Σου έχουμε την απάντηση! 

Είναι λογικό να έχεις αναρωτηθεί τι ελκύει τους άνδρες, τι τους αρέσει από σένα, από αυτό που βλέπουν μόλις σε γνωρίζουν. Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ξέρεις την απάντηση συνήθως. Εμ, πώς να το κάνουμε; Δεν μπορείς να διαβάσεις και το μυαλό τους. Ακόμα κι αν οι φίλες σου σού λένε την άποψή τους δεν σημαίνει πως πέφτουν πάντα μέσα.

Σίγουρα και κάθε άνδρας μπορεί να βρίσκει κάτι ξεχωριστό επάνω σου. Αυτό εξαρτάται κι από σένα, από το πόσο αφήνεις τον άλλο να σε γνωρίσει. Ωστόσο, ακόμα κι αν δεν έχεις βγει ραντεβού με κάποιον και σε γνωρίζει μέσα από μια κοινή παρέα ή και όχι, σ’ ένα μπαρ, οπουδήποτε, κάτι του αρέσει σε σένα. Τι είναι αυτό;

Έχεις κι εσύ κάτι που αρέσει στους άνδρες πάνω σου. Θα μπορούσε να είναι το χιούμορ σου, η εξωτερική σου εμφάνιση, ο τρόπος που μιλάς, η αυτοπεποίθησή σου, ο τρόπος που φλερτάρεις, η εξυπνάδα σου. Κι ακόμα κι αν οι άνδρες που συναντάς είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, εσύ έχεις ένα δυνατό σημείο που σε κάνει γοητευτική κι ελκυστική.

αρέσει στους άνδρες πάνω σου

Pexels

Ίσως εσύ δεν μπορείς να το αντιληφθείς καθώς σου βγαίνει ασυναίσθητα, ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο πάνω σου που ελκύει τους άλλους, χωρίς καν να προσπαθήσεις γι’ αυτό κι ήρθε η ώρα να το μάθεις.

Αν αναρωτιέσαι, λοιπόν, τι αρέσει στους άνδρες πάνω σου κάνε το παρακάτω τεστ και θα σου λυθεί αμέσως η απορία. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 5 λεπτά, ώστε να απαντήσεις σε 15 πολύ απλές και εύκολες ερωτήσεις, για να μάθεις την απάντηση στο φλέγον ερώτημα. Προσοχή! Απάντα με ειλικρίνεια για να σου βγει η σωστή απάντηση.

Είσαι έτοιμη για το τεστ;

 

Διάβασε ακόμα:

Αυτό που ελκύει τους άνδρες και δεν το έχεις αντιληφθεί!

Photo: Pixabay