Το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει διάφορες έρευνες οι οποίες υποστηρίζουν ότι έχουμε μέσα μας διάφορες εθνικότητες και όχι μόνο αυτές που γνωρίζουμε. Εσύ ποια εθνικότητα κρύβεις μέσα σου;

Ποια εθνικότητα κρύβεις μέσα σου

Οι διάφοροι πολιτισμοί έχουν και διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικές τάσεις και προτιμήσεις. Μπορεί να έχει να κάνει με το φαγητό, με τα πρότυπα που έχεις, τις συνήθειες του ύπνου σου ή ακόμα και τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις!

Αν με ρωτάς ο κάθε πολιτισμός έχει τη μαγεία του και το να έχουμε πάνω από έναν δε θα μπορούσε να φαντάζει καλύτερο. Σκέψου πόσες γενιές πίσω που δε γνωρίζεις τι έκαναν και που βρίσκονταν στη γη. Υπάρχουν τα dna test που μπορούν σίγουρα να σου πουν και με ποσοστά ακόμα ποιες εθνικότητες κυλούν στο αίμα σου. Υπάρχει όμως και πιο απλός τρόπος και βρίσκεται λίγο πιο κάτω.

Είτε σου αρέσει η απάντηση που θα πάρεις είτε όχι κάνε μία μικρή έρευνα στην εθνικότητα που σου έβγαλε το τεστ και δες μήπως έχεις τελικά περισσότερα κοινά στοιχεία από όσα υπολόγιζες; Και ύστερα γιατί όχι αν δεν έχεις ταξιδέψει σε αυτή τη χώρα μήπως θα ήταν τελικά ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι για σένα; Φυσικά θα σου πρότεινα καλύτερα να πας μετά την πανδημία και όχι τώρα.

Ποια εθνικότητα κρύβεις μέσα σου | Κάνε το τεστ

 

Διάβασε ακόμα:

Τρία τεστ προσωπικότητας που αξίζει να κάνεις!

Photo: Anna Shvets/Pexels