Θα επιβίωνες χωρίς το smartphone σου; Κάνε κλικ και μάθε!

LIKE US ON FACEBOOK

Το smartphone σου είναι η προέκταση του χεριού σου και δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτό; Δεν σε κατηγορούμε, η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι είμαστε έτσι… Αλλά το ερώτημα είναι εάν αυτός ο εθισμός μας στο κινητό μας είναι τόσο ισχυρός ώστε να μην μπορούμε να επιβιώσουμε εάν δεν το έχουμε το χέρι μας.

Εάν θέλεις κι εσύ να μάθεις εάν θα επιβίωνες χωρίς το smartphone σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play στο παρακάτω test και να μάθεις την αλήθεια για το πόσο εξαρτημένος είσαι απ’ το κινητό σου!

Τα smartphones μας παρέχουν πρόσβαση σ’ έναν ολόκληρο κόσμο με πληροφορίες κι η αλήθεια είναι ότι μας κάνουν καθημερινά τη ζωή πολύ πιο εύκολη σε πολλούς τομείς. Σκέψου το πιο απλό: Είσαι στο λεωφορείο πηγαίνοντας προς το γραφείο κι έχει άπειρη κίνηση. Μπορείς άνετα να καθίσεις ν’ απαντήσεις στα emails σου μέσα απ’ το κινητό σου ώστε να μην αισθανθείς ότι χάνεις τον χρόνο σου όντας κολλημένος στην κίνηση!

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς το κινητό μας. Το κινητό δεν αντικαθιστά την φυσική επικοινωνία μας με τους ανθρώπους και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνεται λόγος απομόνωσής μας απ’ το κοινωνικό μας περιβάλλον.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να κάνεις το παρακάτω quiz κι εάν το αποτέλεσμα σου δείξει ότι είσαι 100% εξαρτημένος απ’ το smartphone σου, να σκεφτείς λίγο πώς θα μπορούσες να το αλλάξεις αυτό!

Διαβάστε ακόμα:

Δες πως καταστρέφουν τα social media την ψυχική σου υγεία

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved