Σε ποιον κακό μεταμορφώνεσαι όταν έχεις νεύρα;

LIKE US ON FACEBOOK

Όλοι θυμώνουμε. Άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο. Άλλοι το δείχνουμε χωρίς να περιορίζουμε τον εαυτό μας κι άλλοι βράζουμε μέσα μας αλλά στους άλλους δείχνουμε πως είμαστε cool και ψύχραιμοι!

Έχεις παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι όταν θυμώνουν μοιάζουν με τους κακούς απ’ τις αγαπημένες μας ταινίες; Και μάλιστα μπορεί να τους έχει μείνει και κάποιο παρατσούκλι γι’ αυτό! Εσύ σε ποιον κακό μεταμορφώνεσαι όταν έχεις νεύρα;

Κάνε το τεστ και θα μάθεις! Με βάση τις απαντήσεις που θα δώσεις στις παρακάτω ερωτήσεις, θα εξαρτηθεί και το με ποιον κακό ήρωα μοιάζεις.

Voldemort, Scar, Joker, Darth Vader και πολλοί ακόμα κακοί από αγαπημένες σου ταινίες εμφανίζονται σ’ αυτό το τεστ. Για να δούμε, θα πέσει μέσα σε ποιον μοιάζεις εσύ;

Και τι να κάνεις για να μην θυμώνεις τόσο εύκολα (ή να το ελέγχεις);

  • Μέτρα μέχρι το 10 (ή μέχρι το 100). Όταν θυμώνεις πριν μιλήσεις καλύτερα να μετρήσεις μέχρι το 10. Διαφορετικά θα πεις σίγουρα πράγματα που δεν εννοείς και αργότερα θα μετανιώσεις. Μέτρα αργά μέχρι όποιον αριθμό θέλεις, μέχρι να επιστρέψεις στο φυσιολογικό σου.
  • Μάθε να συγχωρείς. Πραγματικά θα λυτρωθείς. Ο θυμός θα ηρεμήσει και οι αρνητικές σκέψεις θα εξαφανιστούν. Οι θυμωμένοι άνθρωποι σκέφτονται διαρκώς αυτό που τους έκανε να θυμώσουν και θυμώνουν ακόμα περισσότερο.
  • Μην αρνείσαι ότι είσαι θυμωμένος. Οι άνθρωποι που είναι σε θέση να δουν τον θυμό τους είναι λιγότερο πιθανό να καταφύγουν σε επιθετικότητα ή βία, σύμφωνα με μελέτες. Αν μπορείς να κατηγοριοποιήσεις τα συναισθήματά σου τότε θα φέρεις περισσότερη αρμονία.

Δες κι αυτό:

Θυμώνεις εύκολα; Μάθε να το ελέγχεις

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved