“Φιλαράκια” βλέπεις φαντάζομαι. Τον αγαπημένο μας Ross τον ξέρεις πιστεύω. Άρα ξέρεις κι όλες τις επικές ατάκες που έχει πει κατά καιρούς. Ποια φράση από τα “Φιλαράκια” που έχει πει, λοιπόν, πιστεύεις πως σε αντιπροσωπεύει καλύτερα; 

Εντάξει, δεν θέλω να πω ότι συμφωνείς με όλα όσα έχει κάνει κατά καιρούς στην καημένη τη Rachel, αλλά κάποια στιγμή είπε κάτι που σου ταιριάζει πλήρως και δεν το έχεις σκεφτεί καν; Και δεν είναι λίγες οι αξέχαστες κι επικές ατάκες που έχει πει κι έχουμε πεθάνει στα γέλια.

Μπορεί να μην ταυτίζεσαι απολύτως μαζί του και να μην συμφωνείς πάντα με τις πράξεις του, μπορεί καν να μην είναι ο αγαπημένος σου ήρωας από τη σειρά αυτή, όμως σε έχει κάνει κι εσένα να γελάσει αμέτρητες φορές, αλλά και να προβληματιστείς με αυτά που του τυχαίνουν. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι φορές που ο Ross μας έχει δώσει μαθήματα σχέσεων και του είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό!

Ήρθε πλέον η ώρα να μάθεις ποιο ρητό, ποια φράση από τα “Φιλαράκια” είναι αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο και που ξέρεις, ίσως να τη χρησιμοποιείς κι εσύ από ‘δω και πέρα! Κάνε το τεστ για να… ταυτιστείς!

Ποια είναι, λοιπόν, αυτή η φράση από τα “Φιλαράκια”;

Και μην ξεχνάς πως ό,τι κι αν του συνέβαινε το αντιμετώπιζε και συνέχιζε και να χαμογελάει. Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ!

Εσύ ξέρεις ποιος ήταν στην πραγματικότητα ο πρωταγωνιστής στα “Φιλαράκια”; Αυτή η έρευνα σου το αποκαλύπτει και σου εξηγεί και τον λόγο. Θα “πέσεις” από τα σύννεφα!

Κάνε και αυτό το τεστ που θα σε βοηθήσει να μάθεις ποια στοιχεία της προσωπικότητάς σου πρέπει να επανεξετάσεις:

Ένα τεστ για τα «Φιλαράκια» που αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου!

Photo: NBC/NBCU/Getty Images