Είσαι μια χαρωπή νοικοκυρά που κάθε Σαββατοκύριακο αφιερώνεται στις δουλειές του σπιτιού ή θεωρείς πως οι δουλειές είναι απλά μια αγγαρεία και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τις αποφύγεις;

Η αλήθεια θα φανεί απ’ αυτο το κουίζ για τις δουλειές του σπιτιού, το οποίο σου κάνει ερωτήσεις που δεν περιμένεις σχετικά με την καθαριότητα!

Snow White Cleaning GIF - Find & Share on GIPHY

Κάθε πότε πρέπει να καθαρίζεις το βετέξ; Ποιο είναι το καλύτερο σπιτικό καθαριστικό που μπορείς να φτιάξεις; Τι πρέπει να κάνεις κάθε Φθινόπωρο και Άνοιξη; Με τι πρέπει να καθαρίζεις τα τζάμια; Πώς μπορείς να αποβάλεις τη μούχλα απ’ το μπάνιο σου;

Aν μπορείς να απαντήσεις σωστά σ’ αυτές τις ερωτήσεις είσαι πραγματικά expert στις δουλειές του σπιτιού!

Hacks που χρειάζεσαι εάν είσαι νοικοκυρά!

  • Καθάρισε το σίδερο με αλάτι. Βάλε μερικά κουταλάκια αλάτι πάνω σε ένα ρούχο, διάσπαρτα. Τρίψε το σίδερο πάνω από το ρούχο μέχρι να φύγουν όλα τα σημάδια και οι λεκέδες. Περίμενε μέχρι να κρυώσει το σίδερο και στην συνέχεια πρέπει να το τρίψεις με ένα υγρό ρούχο.
  • Καθάρισε τον απορροφητήρα σωστά. Χρειάζεσαι λίγο νερό, 1/3 φλιτζάνι μαγειρική σόδα και ένα μεγάλο τηγάνι. Βάζουμε το νερό στο τηγάνι και βυθίζουμε μέσα το φίλτρο. Αφήνουμε λίγο να βράσει και προσθέτουμε σιγά σιγά τη μαγειρική σόδα. Βάζουμε το φίλτρο στο βραστό νερό και περιμένουμε για λίγα λεπτά.
  • Καθάρισε το πάτωμα με μαύρο τσάι. Βάλε 4 φακελάκια από τσάι σε νερό και άφησέ το να βράσει. Και το καθαριστικό σου είναι έτοιμο!

Cleaning GIF by SpongeBob SquarePants - Find & Share on GIPHY

Δες πώς θα γίνει πιο διασκεδαστική η καθαριότητα:

Tricks για να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού πιο εύκολες και διασκεδαστικές!

Photo: Freepik