Πόσο καλά γνωρίζεις το ανθρώπινο σώμα;

LIKE US ON FACEBOOK

Πόσο καλά γνωρίζεις το ανθρώπινο σώμα; Την ανατομία του; Όλα αυτά που αποτελούν εσένα, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια; Κάνε το τεστ, τσέκαρε τις γνώσεις σου και εμπλούτισέ τες!

Πόσο καλά γνωρίζεις το ανθρώπινο σώμα ή μάλλον… πόσο παρακολουθούσες στο μάθημα της Βιολογίας; Γνωρίζεις ποια είναι τα βασικά όργανα του ανθρώπινου σώματος, πώς λέγονται ορισμένοι μυς και με τι δεν θα μπορούσες να ζήσεις;

Μπορεί να έχεις μελετήσει, να έχεις ανοίξει εγκυκλοπαίδειες, να έχεις δει Greys Anatomy, και πάλι δεν είναι εύκολο να γνωρίζεις στο 100% το σώμα σου. Εκτός κι αν είσαι… γιατρός (σε αυτήν την περίπτωση ελπίζουμε να το γνωρίζεις από την κορυφή μέχρι τα νύχια).

Απ΄την άλλη κι αν δεν γνωρίζεις πολλά για το ανθρώπινο σώμα μην αγχώνεσαι καθώς η πλειοψηφία δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για την ανατομία του ανθρώπινου σώματος και σχεδόν κανένας δεν μπορεί να απαντήσει σωστά σε όλες τις ερωτήσεις του τεστ!

Ορισμένες ερωτήσεις είναι πιο απλές κι άλλες λίγο πιο περίπλοκες. Συνήθως κανείς δεν μπορεί να τις απαντήσει σε όλες σωστά, αλλά μπορείς να δεις το επίπεδο των γνώσεών σου και να προσθέσεις και μια καινούργια πληροφορία.

Το τεστ σου κάνει 12 ερωτήσεις κι επειδή είναι στα Αγγλικά, μπορείς αν δεν γνωρίζεις κάποια λέξη να την γκουγκλάρεις αλλά όχι να γκουγκλάρεις και το αποτέλεσμα.

Κάνε το τεστ και δοκίμασε τις γνώσεις σου!

 

Κι αν τα πήγες καλά σε αυτό, σου έχουμε ακόμη ένα!

Δεν σπούδασες γιατρός, αλλά γνωρίζεις τα βασικά της ανατομίας του ανθρώπινου σώματος;

Διαβάστε επίσης:

Ποια όργανα είναι «περιττά» στο σώμα μας;

Photo: blueringmedia/Depositphotos
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved