Πιστεύεις πως μπορείς να αναγνωρίσεις και να ονοματίσεις μερικά από τα πιο γνωστά λουλούδια που έχεις δει πιθανότατα αρκετές φορές; 

Τα λουλούδια είναι υπέροχα, τα αγαπάς πολύ και σίγουρα κι εσύ ξετρελαίνεσαι όταν σου προσφέρουν ακόμα κι ένα λουλουδάκι. Όσο περισσότερα βέβαια είναι, τόσο το καλύτερο. Τα λουλούδια μπορούν να σου αλλάξουν τη διάθεση, ενώ ίσως να γνωρίζεις πως εν γένει όλα τα φυτά επηρεάζουν την ψυχολογία και τον ψυχισμό σου, ενώ μερικές έρευνες έχουν δείξει πως σε βοηθούν και να διαχειριστείς το άγχος σου.

Ίσως να έχεις λάβει αρκετές φορές στη ζωή σου λουλούδια ή να αγοράζεις κι εσύ για τον εαυτό σου ή για άλλους, να τα περιποιήσεις, να τα διακοσμείς στον χώρο που ζεις, όμως δεν σημαίνει πως μπορείς να ονομάσεις κάθε λουλούδι που βλέπεις. Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχουν μόνο τα τριαντάφυλλα ή οι μαργαρίτες. Τα λουλούδια που υπάρχουν είναι πολλά και όλα τους υπέροχα.

γνωστά λουλούδια

Pexels

Όσο κι αν αγαπάς τα λουλούδια, είσαι σίγουρος πως μπορείς να αναγνωρίσεις μερικά από τα πιο γνωστά λουλούδια που υπάρχουν; Συγκεκριμένα 14. Ναι, είναι πολλά, το ξέρω, όμως δεν είναι όλα τόσα δύσκολα. Μην ξεχνάς πως δεν είναι μόνο το τριαντάφυλλο εύκολο στην αναγνώριση, υπάρχουν κι άλλα λουλούδια που είναι αρκετά γνωστά κι ελπίζουμε πως τα ξέρεις κι εσύ!

Μέσα από ένα τεστ με 14 ερωτήσεις καλείσαι να ονοματίσεις το λουλούδι κάθε φωτογραφίας που βλέπεις. Μην αγχώνεσαι, σου δίνονται τέσσερις επιλογές και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις ποιο όνομα αντιστοιχεί σε κάθε λουλούδι. Για να δούμε… Πόσο καλά γνωρίζεις τα λουλούδια;

Είσαι έτοιμος για το τεστ με τα λουλούδια;

 

Διάβασε ακόμα:

Τα 5 λουλούδια που μπορείς να προσθέσεις στο πιάτο σου!

Photo: Unsplash/NordWood Themes