Πόσο αληθινή fan του GNTM είσαι;

LIKE US ON FACEBOOK

Ανυπομονείς να έρθει κάθε εβδομάδα η Δευτέρα και η Τρίτη για να δεις το GNTM; Λατρεύεις τις ίντριγκες που δημιουργούνται μέσα στο σπίτι κι είσαι σε θέση μάχης για να πάρεις το μέρος της κοπέλας που συμπαθείς περισσότερο; Ξέρεις απ’ έξω όλα τα ονόματα και διαβάζεις όλα τα spoilers για τις επόμενες αποχωρήσεις; Τότε, είσαι αληθινή fan του GNTM!

Το GNTM μπορεί να το παρακολουθούμε φανατικά από πέρυσι, όμως, είχε κι ακόμα δύο κύκλους παλιότερα. Αν είσαι αληθινή fan του GNTM, τότε σίγουρα θα έβλεπες και τότε! Αν είσαι νεότερη fan, σίγουρα θα έχεις ψάξει να δεις τι γινόταν στους δύο πρώτους κύκλους!

Σ’ αυτό το σημείο θα έπρεπε να σου θυμίσουμε πότε παιζόταν και σε ποιο κανάλι, αλλά αυτό θα ήταν μια τεράστια βοήθεια για το τεστ που ακολουθεί!

Τι θα κάνεις σ’ αυτό το τεστ που δημιουργήσαμε για σένα; Θα αποδείξεις τις γνώσεις σου για το GNTM μέσα από 12 ερωτήσεις! Θυμάσαι τις παλιές νικήτριες και τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν; Θυμάσαι επικά πλάνα απ’ τις δοκιμασίες; Το παρακολουθούσες φανατικά και πέρυσι ώστε να θυμάσαι λεπτομέρειες;

Μια αληθινή fan του GNTM θα πάρει 12/12 και το λιγότερο που δεχόμαστε είναι 10/12. Αλλιώς… θα νευριάσεις τους αγαπημένους σου κριτές που τους έχεις δει πώς είναι όταν νευριάζουν!

Διαλέξαμε τα highlights απ’ όλους τους κύκλους του GNTM και φτιάξαμε αυτό το τεστ για εσένα φίλη μου που είσαι τόσο καμένη όσο και εμείς κι αν είχε κάθε μέρα GNTM δεν θα έβγαινες απ’ το σπίτι σου! (όχι ότι τώρα βγαίνεις…).

Τι σου λέει το όνομα Σεράινα και Μόνικα; Χριστόφορος Κοτέντος; Τριάδα της φωτιάς; Ποια είναι η πιο έξαλλη στιγμή της Βίκυς Καγιά; Πάρε βαθιά ανάσα και πάτα play, έχοντας στο μυαλό σου την αντίδραση του Σκουλού σε κάθε σου λάθος!

Κάνε το τεστ κι απόδειξε ότι είσαι αυθεντική fan του GNTM!

Δες ακόμα τι μας θυμίζουν οι φετινές διαγωνιζόμενες:

Κάποιον μου θυμίζει… Βρήκαμε τι μας θυμίζουν τα κορίτσια του GNTM!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved