Μπορεί να είναι η αγαπημένη σου σειρά, μπορεί να την έχεις δει τόσες και τόσες φορές σε επανάληψη, όμως σίγουρα δεν θυμάσαι κάθε επεισόδιο από τα “Φιλαράκια”. 

Αγαπάς πραγματικά πολύ τη σειρά αυτή. Είναι η αγαπημένη σου. Δεν βαριέσαι ποτέ να βλέπεις ακόμα και σε επανάληψη, ξανά και ξανά τα “Φιλαράκια” και να μαθαίνεις απ’ έξω ακόμα και ολόκληρες φράσεις. Μπορεί να έχεις περάσει ολόκληρες μέρες βλέποντας σε επανάληψη τα επεισόδια κάθε σεζόν.

Μπορεί να είναι η καθημερινή σου ρουτίνα το να βάζεις κάνα δυο επεισόδια στον υπολογιστή και να χαζεύεις. Μπορεί πάλι να τα βλέπεις μόνο όταν τα πετυχαίνεις στην τηλεόραση. Ωστόσο, κάθε φορά ξεκαρδίζεσαι στα γέλια με τον Joey και τον Chandler, συγκινείσαι με τον έρωτα της Rachel και του Ross, τραγουδάς με την Phoebe και ταυτίζεσαι με τους ψυχαναγκασμούς της Monica.

Ωστόσο, κάτι μου λέει ότι όλο και κάτι θα σου έχει ξεφύγει από την αγαπημένη σου αυτή σειρά. Αποκλείεται πάντως να θυμάσαι κάτι πολύ απλό, αλλά και δύσκολο συγχρόνως.

Μπορείς να διακρίνεις το κάθε επεισόδιο από τα “Φιλαράκια”, βλέποντας μόνο ένα στιγμιότυπο; Χμ… Δύσκολα τα πράγματα, όμως ίσως και να τα καταφέρεις.

Αν είσαι πραγματικός λάτρης της σειράς αυτής, τότε ίσως να καταφέρεις να σκοράρεις 10/10 σ’ αυτό το τεστ για τα “Φιλαράκια” που δεν το λες και εύκολο, όμως μπορεί για εσένα να είναι αρκετά απλό τελικά.

Για να δούμε… Πόσο καλά θυμάσαι τα επεισόδια από τα “Φιλαράκια”; Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Κι αν έχεις χρόνο, μια επανάληψη στα “Φιλαράκια” ποτέ δεν βλάπτει. Έτσι δεν είναι;

Δες ακόμα:

Με ποιον χαρακτήρα απ’ τα “Φιλαράκια” ταιριάζεις περισσότερο;

Photo: NBC/NBCU/Getty Images