Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων: Αυτοί που γνωρίζουν τα πάντα για τα ζώδια κι αυτοί που απλώς αγνοούν την ύπαρξή τους. Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Κάνε το αστρολογικό τεστ.

Ένα αστρολογικό τεστ αυτή τη φορά, διαφορετικά από αυτά που σας έχουμε συνηθίσει. Πόσα γνωρίζεις για τα ζώδια; Ας μιλήσουμε, όμως, για αυτές τις δύο κατηγορίες ανθρώπων.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι γκουρού της αστρολογίας. Αυτοί που φυσικά δεν γνωρίζουν μόνο το ζώδιο τους, αλλά το ζώδιο φίλων και γνωστών. Κι εκτός από το ζώδιο γνωρίζουν και τον ωροσκόπο και σου λένε πάντα την ατάκα «μετά τα 35 σου είσαι ο ωροσκόπος σου». Είναι αυτοί που πάντα θα ρωτήσουν κάποιον τι ζώδιο είναι και θα χαρούν υπερβολικά αν έχουν κοινό ζώδιο. Είναι αυτοί που θα ψάξουν ποιο ζώδιο ταιριάζει με ποιο, ποια είναι εκ διαμέτρου αντίθετα και ποια είναι τα καρμικά. Φυσικά, παθιάζονται με τα καρμικά και τα μελετούν πολύ προσεκτικά.

Είναι οι άνθρωποι που το πρώτο, άντε δεύτερο πράγμα που θα κάνουν όταν ανοίξουν τα μάτια τους είναι να διαβάσουν τις προβλέψεις της ημέρας. Αν δεν τις διαβάσουν είναι γρουσουζιά. Και κάθε φορά που έχει Πανσέληνο ή Έκλειψη ή κάποιο άλλο φαινόμενο θα μπουν να τσεκάρουν πώς τους επηρεάζει. Ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία ή στη δεύτερη;

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι άνθρωποι που με το ζόρι γνωρίζουν τι ζώδιο είναι και αυτό επειδή κάποιος κολλητός (που ανήκει στην κατηγορία Α) τους το έχει εκμυστηρευτεί. Δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα ζώδια, δεν γνωρίζουν αν ανήκουν στο στοιχείο της φωτιάς ή του αέρα και δεν τα πιστεύουν. Όχι, μόνο δεν τα πιστεύουν δηλαδή, σε λίγο θα διοργανώσουν και συγκεντρώσεις κατά…

Εσύ δεν μας είπες…Σε ποια κατηγορία ανήκεις; Όσο σίγουρος κι αν είσαι, κάνε το τεστ και μπορεί να εκπλαγείς!

 

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη εντύπωση που δίνεις σύμφωνα με το ζώδιό σου!