Πόσα bands των ’90s μπορείς να αναγνωρίσεις;

LIKE US ON FACEBOOK

Πόσα bands των ’90s μπορείς να αναγνωρίσεις εάν είσαι παιδί της συγκεκριμένης δεκαετίας ή εάν απλά θέλεις να τεστάρεις τις γνώσεις σου στα μουσικά συγκροτήματα. 

Η δεκαετία των ’90s ήταν αναμφίβολα η δεκαετία που γνωρίσαμε μερικά απ’ τα πιο δημοφιλή συγκροτήματα όλων των εποχών. Εάν είσαι παιδί της συγκεκριμένης δεκαετίας θα έχεις περάσει σίγουρα ατελείωτες ώρες μπροστά απ’ το MTV και το MAD TV για να δεις τα πλέον iconic βιντεοκλίπ των bands που τότε δυστυχώς μόνο εκεί μπορούσες να δεις, μιας και δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμη το YouTube.

Ήταν η δεκαετία των boy bands και των girl bands και η δεκαετία όπου μεταξύ άλλων ξεχώρισαν οι Nirvana, Destiny’s Child, NSYNC και Spice Girls. Τραγούδια τους που ακούμε μέχρι και σήμερα στο ραδιόφωνο ή τραγούδια των τραγουδιστών που τελικά κατάφεραν να ξεχωρίσουν λίγο παραπάνω από αυτά τα bands, όπως της Beyoncé και του Justin Timberlake. Φυσικά, υπάρχουν κι εκείνα τα bands που με το πέρασμα του χρόνου δεν θυμόμαστε τόσο καλά, παρόλο που θα ορκιζόμασταν ότι κάποια στιγμή τους έχουμε ακούσει.

Πόσα bands των ’90s μπορείς να αναγνωρίσεις; Ένα τεστ θα σου δώσει την απάντηση. Πρόκειται για ένα τεστ εικόνων, στο οποίο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τη σωστή απάντηση κάτω απ’ τη φωτογραφία του συγκροτήματος της δεκαετίας των ’90s που εμφανίζεται κάθε φορά. Πόσο καλά νομίζεις ότι θα τα πας;

Διάβασε ακόμη:

Πόσο καλά θυμάσαι τις αξέχαστες ταινίες των 90s;

Photo: Tim Roney/Getty Images via billboard.com
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved