Υπάρχουν μερικά τεστ στα οποία γίνονται διακρίσεις, και ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να μην είναι ένα trivia με αγαπημένα παιδικά των 90s!

To τεστ για τα 90s απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στα παιδιά εκείνης της γενιάς, αν και μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου εάν ήσουν κι εσύ παιδί ή λίγο μεγαλύτερος εκείνη τη δεκαετία!

Άρθουρ, τελετάμπις, “Hey Arnold” και πολλά ακόμα κινούμενα σχέδια που χαράχτηκαν στο μυαλό όσων ήταν παιδιά τη δεκαετία του ’90.

Απ’ όπου και να το πιάσεις, τα 90s ήταν μια υπέροχη δεκαετία! Και δεν το λέω ως γεννημένη το 1992, αλλά μιλάω με στοιχεία και επιχειρήματα: To 1995 κυκλοφόρησε το πρώτο PlayStation που ξέρουμε ότι στην πραγματικότητα δεν έχεις βγάλει ποτέ απ’ το μυαλό σου, ενώ το 1989-1990 κυκλοφόρησε και το Game Boy, το οποίο μέσα στη δεκαετία του 1990 έβγαλε και μερικά ακόμα πιο εξελιγμένα μοντέλα.

Και για να σε γυρίσω λίγο στα κινούμενα σχέδια, είμαι σίγουρη πως τα παιδικά που έβλεπες κάθε πρωί στην ΕΡΤ, το MEGA και το STAR θα σε ακολουθούν για πάντα! Μην πας να με διαψεύσεις… Θα σου πω μόνο δυο λέξεις: Powerpuff Girls!

Πάτησε play και κάνε το τεστ ως περήφανο παιδί των 90s! Ότι περιμένουμε το αποτέλεσμά του το είπαμε; Το λέμε τώρα.

 

Δες και αυτό:

9 φωτογραφίες που μόνο τα παιδιά των 90s θα καταλάβουν