Πώς θα βρεις το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο; Ένα τεστ σου κάνει μερικές ερωτήσεις για να σε διαφωτίσει σε αυτό που λίγο-πολύ μας αφορά όλες.

Συχνά διαβάζουμε σε άρθρα ότι πρέπει να φοράμε πάντα αυτό που νιώθουμε ότι μας ταιριάζει και αυτό στο οποίο αισθανόμαστε άνετα. Τι γίνεται, όμως, όταν δεν ξέρουμε ποιο στυλ μας αρέσει και μας ταιριάζει περισσότερο;

Για να το καταλάβεις η διαδικασία είναι απλή. Το στυλ σου χαρακτηρίζεται απ’ τα ρούχα εκείνα που επιλέγεις κάθε φορά απ’ την ντουλάπα, αυτά που δεν βαριέσαι όσα χρόνια κι εάν περάσουν κι αυτά που στην γκαρνταρόμπα σου τα έχεις σε διπλά και τριπλά κομμάτια.

Σ’ αυτό το τεστ θα κληθείς να διαλέξεις ένα χρώμα, μια εποχή, μια πριγκίπισσα της Disney, μια φράση που σε χαρακτηρίζει, ποια είναι η αγαπημένη σου ώρα μέσα στην ημέρα, τον αγαπημένο σου χορό κτλ.

Τι θα μάθεις εάν απαντήσεις σε όλες αυτές τις ερωτήσεις; Το στυλ που θα πρέπει να υιοθετήσεις σύμφωνα με τις απαντήσεις που έδωσες. Ίσως είναι το chic ίσως είναι το cool ίσως να είναι ήδη αυτό που ξέρεις και αγαπάς. Σημασία έχει να βρεις ποιο είναι και να το ακολουθείς επειδή σε κάνει να νιώθεις όμορφα και επειδή αναδεικνύει πραγματικά αυτό που είσαι.

Ποιο είναι το στυλ που σου ταιριάζει περισσότερο;

Διάβασε ακόμη:

Το cardigan σε φαρδιά γραμμή είναι η viral τάση του Χειμώνα

Photo: Unsplash/Priscilla Du Preez