Πώς φέρεσαι σε μια σχέση;

LIKE US ON FACEBOOK

Εσύ πώς φέρεσαι σε μια σχέση; Έχεις αναλογιστεί ποτέ τα λάθη που κάνεις αλλά και τις αρετές που έχεις; Μάλλον θα έπρεπε!

Πρέπει να ξέρεις πώς φέρεσαι σε μια σχέση ώστε να μπορείς να διορθώσεις τη στάση σου (σίγουρα κάποια λαθάκια τα κάνεις κι εσύ) αλλά και να δεις τα θετικά σου.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσεις μια απόσταση απ’ τη σχέση σου και να δεις τα πράγματα αντικειμενικά. Να ζυγίσεις τη συμπεριφορά σου αλλά και τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, να δεις τι κάνεις λάθος και τι θα μπορούσες να κάνεις για να κάνεις τη σχέση σου κάθε μέρα και πιο δυνατή.

Για παράδειγμα σε έναν τσακωμό. Τι κάνεις; Υποχωρείς ή τραβάς το σχοινί μέχρι τα άκρα; Είναι αυτές οι μικρές στιγμές στη σχέση που κάνουν τη διαφορά και μπορούν είτε να χτίσουν κάτι πολύ όμορφο είτε να καταστρέψουν τα πάντα. Αν είσαι πολύ εγωιστής, προσπάθησε να το μετριάσεις. Στις σχέσεις άλλωστε δεν χωρούν εγωισμοί και πείσματα. Και το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση ποιο είναι; Επικοινωνία. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να λύσει ο διάλογος.

Εκτός, όμως, από τα στραβά που μπορεί να έχεις (όλοι έχουμε κι από ένα), ποιο είναι το πιο δυνατό σου σημείο σε μια σχέση; Μπορεί να είναι η υπομονή, η επικοινωνία, η κατανόηση.

Λοιπόν, εσύ πώς φέρεσαι σε μια σχέση;

Αυτό το τεστάκι που σου δείξει τη μεγαλύτερη σου δύναμη και φρόντισε να την αναπτύξεις ακόμα περισσότερο. Είναι δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις αλλά σίγουρα αξίζουν την προσπάθεια.

 

 Όπως κι αν έχει πάντως, η κάθε σχέση -επιτυχημένη ή όχι- κάτι έχει να σου προσφέρει:

Μαθήματα ζωής από μια σχέση (επιτυχημένη ή όχι) !

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved