Ποιος τομέας της ζωής σου χρειάζεται ανακαίνιση;

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν συμβαδίζουν πάντα όλα τα πράγματα στη ζωή μας και πρέπει κάποιος να είναι πολύ τυχερός ώστε να πετύχει μια δεδομένη στιγμή να έχει άριστη φυσική κατάσταση, υγεία, επαγγελματική και προσωπική ζωή! Θα μπορούσε κανείς να πει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο!

Ντάξει, για να μην γίνουμε αποθαρρυντικοί, η αλήθεια είναι ότι μπορείς να το καταφέρεις αυτό, αλλά θα πρέπει να φτάσεις σ’ ένα σημείο όπου θα τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και θα έχεις βάλει ως στόχο την αυτοβελτίωση σε όλους τους τομείς. Μέχρι τότε, όμως, η ανανέωση στη ζωή χωρίζεται σε κομμάτια και καλό είναι κάθε περίοδο να μπορείς ν΄αναγνωρίσεις ποιος τομέας της ζωής σου έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη γι’ αυτή την ανανέωση!

Ένα τεστ θα σε βοηθήσει ν’ ανακαλύψεις εάν περνάς μια φάση που τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, η υγεία σου θέλει λίγο παραπάνω focus ή η προσωπική σου ζωή έχει βαλτώσει και πρέπει κάτι να κάνεις.

Το παρακάτω τεστ πραγματικά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι δεν πάει και τόσο καλά στη ζωή σου αυτή τη στιγμή και θα σε κινητοποιήσει να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή σ’ αυτό τον τομέα ώστε να τον βελτιώσεις.

Μην ξεχνάς πως η ευτυχία δεν είναι κάτι σταθερό και μόνιμο και εξαρτάται από έναν συνδυασμό παραγόντων! Αν δεν παλέψεις, δεν θα μπορέσεις ποτέ να νιώσεις ευτυχισμένος κι ολοκληρωμένος, κι ακόμα κι όταν το νιώσεις, θα πρέπει να συνεχίζεις να παλεύεις για να το διατηρήσεις. Είναι μια συνεχής προσπάθεια και γι’ αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον, άλλωστε! Δεν μπορεί απλά να έρθει και να σου χτυπήσει την πόρτα!

Δες ακόμα:

Μάθε να είσαι ο εαυτός σου, γιατί μόνο έτσι θα αποκτήσεις την ευτυχία

Photo: Pixabay

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved