Ποιος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου;

LIKE US ON FACEBOOK

Η μαμά, ο μπαμπάς, τα αδέρφια μας, η γιαγιά, ο παππούς, ο θείος και η θεία, ο σύντροφος της ζωής μας, η κολλητή μας… Για όλους μας υπάρχει ένας ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή μας, απλά αυτός διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Για σένα, ποιος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή σου; Μπορεί τώρα να πεις ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον και δεν θέλεις να κάνεις διακρίσεις, αλλά είμαστε σίγουροι πως μέσα στην καρδιά σου ξέρεις ότι σε κάποιον απ’ το περιβάλλον σου έχεις λίγη περισσότερη αδυναμία!

Και να σου πούμε κάτι; Δεν είναι καθόλου κακό αυτό! Το ότι μπορεί, για παράδειγμα, να έχεις αδυναμία στη γιαγιά σου, δεν σημαίνει πως δεν αγαπάς τον παππού σου!

Σε ποιον απευθύνεσαι όταν ψάχνεις μια συμβουλή κι έναν ώμο ν’ ακουμπήσεις; Σε ποιον λες τα μεγαλύτερα μυστικά σου; Ποιανού η άποψη μετράει περισσότερο για σένα; Από ποιον δέχεσαι πιο εύκολα κριτική χωρίς να παρεξηγείσαι και να νευριάζεις;

Αν οι απαντήσεις σου στις παραπάνω ερωτήσεις αφορούν μόνο ένα άτομο, κάτι μας λέει πως σ’ αυτό το άτομο έχεις μεγάαααλη αδυναμία!

Κάνε, λοιπόν, το test και δες με βάση τις απαντήσεις σου ποιο άτομο έχει μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου! Και φυσικά πήγαινε κάντου μια μεγάλη αγκαλιά!

Δες κι αυτό:

Αυτή η έρευνα για τη φιλία θα σε κάνει να πάρεις αγκαλιά την κολλητή σου!

Photo: Pixabay

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved