Ποιο emoji σε αντιπροσωπεύει περισσότερο;

LIKE US ON FACEBOOK

Τα emojis έχουν κατακτήσει τον κόσμο και τα βλέπουμε παντού μπροστά μας: Απ’ το chat μας στο Facebook και το WhatsApp μέχρι τις διαφημίσεις στην τηλεόραση. Και φυσικά, δεν έχεις ξεχάσει πότε ήρθες για πρώτη φορά σ’ επαφή μαζί τους: Στο MSN! Τώρα που ξέρεις το νόημα σχεδόν όλων, ήρθε η ώρα να κάνεις το τεστ με emoji που θα σου δείξει ποιο σε αντιπροσωπεύει καλύτερα!

Τα χρησιμοποιείς κάθε μέρα, σίγουρα έχεις κάποιο ή κάποια αγαπημένα, αλλά ποιο ταιριάζει στ’ αλήθεια περισσότερο με την προσωπικότητά σου;

Βέβαια, σ’ αυτό το σημείο και πριν κάνεις το τεστ, πρέπει να σου θυμίσουμε ότι, σύμφωνα με έρευνες, δεν γνωρίζουμε τι πραγματικά θέλουμε να πούμε όταν στέλνουμε emojis!

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι τα emojis έχουν φέρει μεγάλο χάος στην online επικοινωνία μεταξύ των χρηστών, οι οποίοι πολλές φορές παρερμηνεύουν τα λόγια των συνομιλητών τους, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που, όντες στη δύσκολη θέση να εκφράσουν με λέξεις ένα αρνητικό συναίσθημα, καταφεύγουν στην safe λύση του emoji, που δεν πλήγωσε ποτέ κανέναν τόσο όσο μια βαριά κουβέντα! Επομένως, μην παίρνουμε και τοις μετρητοίς όλα τα emojis που χρησιμοποιούμε ή βλέπουμε από άλλους!

 

Κι αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει το νόημα κάποιων emojis, εδώ είμαστε εμείς για να στο εξηγήσουμε!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved