Ποιο είναι το προσωπικό σου motto; Ποια είναι η στάση που έχεις απέναντι στη ζωή; Αυτό για το οποίο ξυπνάς και πέφτεις να κοιμηθείς; Κάνε το τεστ για να μάθεις!

Όλοι έχουμε ένα διαφορετικό και προσωπικό motto γιατί όλοι είμαστε διαφορετικοί και διαφορετικά ενδιαφέροντα και αντιλήψεις για τη ζωή έχουμε! Εσύ ξέρεις ποιο είναι το δικό σου ή το αναζητάς ακόμη;

Εάν ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, έχουμε για εσένα ένα τεστ που θα σου αποκαλύψει ποιο είναι το δικό σου motto για τη ζωή. Γιατί ναι, όλοι είναι σημαντικό ν΄έχουμε ένα. Να υποστηρίζουμε κάτι που μας αντιπροσωπεύει καλύτερα, που είναι κι αυτό ένα στοιχείο της προσωπικότητας μας κι όχι απλά ένα quote που διαβάσαμε στο Pinterest.

Σ’ αυτό το τεστ θα κληθείς ν’ απαντήσεις ερωτήσεις του τύπου να διαλέξεις ένα άθλημα, να διαλέξεις ένα επιδόρπιο, σε ποιο επαγγελματικό τομέα εργάζεσαι, ποιο ρόφημα επιλέγεις το πρωί, ποια είναι η λέξη που σε περιγράφει περισσότερο, ποιο ιστορικό πρόσωπο θαυμάζεις περισσότερο, τι είναι αυτό που εκτιμάς περισσότερο στη δουλειά σου και εάν θα προτιμούσες να είσαι πολύ κρύος ή πολύ ζεστός.

Είσαι έτοιμος να μάθεις ποιο είναι το δικό σου προσωπικό motto; Εάν ναι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play!

Διάβασε ακόμη:

Αφιερώνεις πραγματικά χρόνο στο να βελτιώσεις τον εαυτό σου;

Photo: Unsplash/rawpixel