Ο καθένας μας έχει τη δική του προσωπικότητα γι’ αυτό και κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός! Όμως, σ’ όλους τους ανθρώπους υπάρχει κάποιο στοιχείο του χαρακτήρα τους που υπερισχύει των άλλων και τους χαρακτηρίζει! Έχεις βρει ποιο είναι το δικό σου;

Αυτό το test θα σε βοηθήσει, μέσα από απλές ερωτήσεις, να βρεις ποιο είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου ή αν το ξέρεις ήδη να το επιβεβαιώσεις!

Οι ερωτήσεις ξεκινάνε χαλαρά με το τι παραγγέλνεις όταν πας για καφέ, συνεχίζουν βάζοντάς σε να επιλέξεις ένα χρώμα, να πεις ποιο κομπλιμέντο σου κάνουν συνήθως οι γύρω σου ενώ στη συνέχεια θα πρέπει ν’ απαντήσεις σε τι κρεβάτι κοιμάσαι, ποιο είναι το αγαπημένο σου λουλούδι, εάν ακολουθείς την καρδιά ή τη λογική σου, αν προτιμάς την εξοχή ή την πόλη ως τόπο διαμονής αλλά και ποιο είναι το αγαπημένο σου είδος μουσικής!

Info!

Πρόσφατη έρευνα για την προσωπικότητα ότι ένας πιο χαμηλός τόνος φωνής δίνει την εντύπωση κυριαρχίας και ένας πιο ψιλός τόνος φωνής δίνει την εντύπωση αξιοπιστίας. Ο τρόπος με τον οποίο μιλάς ορίζει τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, όπως ακριβώς κάνει και η γλώσσα του σώματος. Γι’ αυτό και πρέπει να δίνεις περισσότερη προσοχή στον τόνο της φωνής σου γιατί θα σου χρειαστεί σε πολλές φάσεις της ζωής σου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η λέξη που αποκαλύπτει την προσωπικότητά σου σύμφωνα με έρευνες!

Photo: Unsplash/Caleb George