Ποιο είναι το δικό σου level ψυχοπάθειας;

LIKE US ON FACEBOOK

Θα μου πεις υπάρχουν level ψυχοπάθειας; Γίνεται να είμαι λίγο ή πολύ ψυχοπαθής; Θα σου πούμε πως πρόκειται απλώς για ένα test και δεν μπορούμε να κάνουμε τη διάγνωση!

Το δικό σου level ψυχοπάθειας πιο είναι; Η αλήθεια είναι πως το μυαλό όλων μπορεί να ξεφύγει λίγο. Μπορεί να μην ελέγχεις τις σκέψεις σου και το μυαλό σου. Να ξέρεις πως δεν είναι λογικές αλλά να μην μπορείς να πατήσεις το stop.

Και το συγκεκριμένο test το οποίο «υπόσχεται» να σου αποκαλύψει τα level ψυχοπάθειας, αφορά τις δουλειές του σπιτιού. Ναι., σκούπισμα, σφουγγάρισμα, πιάτα. Κι αν είσαι εμμονικός με αυτά μάλλον την «έβαψες».

Οι ερωτήσεις αφορούν το πόσες φορές αλλάζεις τα σεντόνια, αν κλειδώνεις την πόρτα κάθε φορά που φεύγεις από το σπίτι, με τι πλένεις τα πιάτα σου…Κι άλλες τέτοιες ερωτήσεις για τις δουλειές του σπιτιού.

Μπορεί να βγεις και φυσιολογικός, μπορεί και όχι. Είσαι έτοιμος να κάνεις το test και να δεις το δικό σου level ψυχοπάθειας;

 

Και ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός ψυχοπαθή;

Δεν έχουν συναισθήματα

Σύμφωνα με τον γιατρό και ψυχολόγο Scott Bonn, οι ψυχοπαθείς δεν έχουν συναισθήματα και δεν μπορούν να εντοπίσουν τη στεναχώρια στα πρόσωπα άλλων ανθρώπων. Αν ένας ψυχοπαθής σε δει στεναχωρημένο δεν θα σου πει μια καλή κουβέντα, ούτε θα σε πάρει αγκαλιά. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως οι ψυχοπαθείς δεν έχουν ιδέα πως νιώθουν οι άνθρωποι όταν φοβούνται.

Κοιμούνται πολύ λίγο

βγαίνεις μ' ένα ψυχοπαθή

Stocksy/Suzanne Clements

Ορισμένες έρευνες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι ψυχοπαθείς δεν έχουν έναν συνηθισμένο ύπνο αλλά κοιμούνται πολύ λιγότερο. Συγκεκριμένα, ο ύπνος τους διαρκεί από 4 με 6 ώρες και αυτό γιατί δεν μπορούν να ηρεμήσουν.

Αν βγαίνεις  μ’ ένα ψυχοπαθή θα σε κάνει να νιώσεις τύψεις

Οι ψυχοπαθείς ποτέ δεν θα παραδεχτούν το λάθος τους αλλά θα σε φορτώσουν με ευθύνες και θα σε κάνουν να νιώσεις ένοχος.

Είναι χαρισματικοί και αγαπούν να είναι το επίκεντρο

βγαίνεις μ' έναν ψυχοπαθή

Getty Images

Οι ψυχοπαθείς είναι γοητευτικοί και αγαπούν να είναι το επίκεντρο. Όπως οι ηθοποιοί, φορούν μάσκες που τους κάνουν να δείχνουν φιλικοί, ώστε να τους κάνουν όλους να τους συμπαθήσουν. Όταν συναντούν ένα καινούργιο πρόσωπο θεωρούν πως έχουν πολλά κοινά, κάνουν κοπλιμέντα και δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

Λένε ψέματα

Οι ψυχοπαθείς λένε συχνά ψέματα προκειμένου να χειραγωγήσουν τους άλλους και να πάρουν αυτό που θέλουν. Πάντα έχουν μια δικαιολογία για κάθε περίσταση και ποτέ δεν κατηγορούν τον εαυτό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες οι ψυχοπαθείς δεν ανησυχούν αν κάποιος συνειδητοποιήσει το ψέμα τους  γιατί θα βρουν ένα καινούργιο ψέμα να σου πουν.

βγαίνεις με ψυχοπαθή

unsplash/ Darkness

Καταπατούν όλους τους κανόνες

Οι ψυχοπαθείς έχουν άσχημη συμπεριφορά, είναι ανεύθυνοι και καταπατούν όλους τους κανόνες. Είναι πολύ ναρκισσιστές προκειμένου να υπακούσουν σε κανόνες.

Κι αν δεν βγαίνεις με ψυχοπαθή αλλά είναι το αφεντικό σου ψυχοπαθής;; Τότε τα πράγματα είναι σκούρα…

Διαβάστε επίσης:

Υπάρχουν τέσσερα είδη ψυχοπαθών. Εσύ σε ποιο ανήκεις;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved