Ποιο απ’ αυτά τα μέρη δεν θα πλησίαζες; Δες τι φοβάσαι!

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Αμερικανός συγγραφέας και μυθολόγος, Joseph Campbell, είπε κάποτε πως το σπήλαιο που φοβάσαι να μπεις, κρατά τον θησαυρό που αναζητάς. Εσένα ποιο μέρος σε φρικάρει; Κάνε το τεστ!

Πολλοί άνθρωποι ενώ ψάχνουν την αληθινή ευτυχία, δεν μπορούν να την βρουν καθώς φοβούνται συχνά να ακολουθήσουν το πάθος τους, να αναλάβουν κινδύνους και να κάνουν αλλαγές. Αυτό το τεστ ίσως σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα για τις πραγματικές σου επιθυμίες και φόβους και να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία.

Εσένα ποιο μέρος σε φρικάρει; Κάνε το τεστ και δες τα αποτελέσματα

ποιος μέρος σε φρικάρει

© niclasw / Instagram   © David Herraez Calzada / Shutterstock.com   © depositphotos.com   © astridhood / Instagram   © depositphotos.com   © Krezodent / Shutterstock.com   © depositphotos.com   © depositphotos.com

Τα αποτελέσματα

#1

Αναζητάς τη συναισθηματική ζεστασιά. Παρά το γεγονός ότι όλα στη ζωή σου σου ταιριάζουν, αποδέχεσαι όλα όσα έχεις, κατανοείς ποιος είσαι και δεν αγχώνεσαι όταν κάτι πάει στραβά, φοβάσαι συναισθήματα όπως η μοναξιά, η απογοήτευση, και θλίψη.

Ο θησαυρός που ψάχνεις είναι η αγάπη. Ίσως νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι μια σχέση για να νιώσεις ευτυχισμένος αλλά θα αποδειχθείς λάθος μόλις βρεις το σωστό άτομο.

#2

Aν σε ανατριχιάζει αυτό το creepy τούνελ, σημαίνει ότι πρέπει να ξεκινήσεις ένα συναισθηματικό ταξίδι. Το σκοτεινό νερό σε αυτή τη σήραγγα συμβολίζει το σκοτάδι στο μυαλό σου και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεσαι ένα ξεκαθάρισμα.

Ο θησαυρός που αναζητάς είναι η αυτοπεποίθηση. Μίλα ανοιχτά για όσα σε απασχολούν και να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει φως στο τέλος!

#3

Η σκέψη του να μπεις σε αυτόν τον τοίχο είναι τρομακτική. Δεν έχεις ιδέα τι σε περιμένει στο βάθος και πώς θα βγεις από εκεί. Αυτό συμβολίζει τη βαρεμάρα. Έχεις κολλήσει και περιμένεις κάποιον να έρθει να σε σώσει.

Αναζητάς την περιπέτεια. Θέλεις να περνάς χρόνο έξω, να μαθαίνεις καινούργια πράγματα, να απολαμβάνεις τη ζωή σου. Γιατί δεν ξεκινάς;

#4

Αυτή η εικόνα σε φοβίζει, επειδή φοβάσαι τι μπορεί να βρεις. Μπορεί να είσαι το άτομο που νιώθει άνετα με την οικογένειά του και το εργασιακό του περιβάλλον, αλλά πρέπει να βεβαιωθείς για το τι θέλεις στη ζωή σου.

Αυτή η εικόνα συμβολίζει τα μέρη των εαυτών μας που φιλοδοξούμε να αγκαλιάσουμε. Και ήρθε η ώρα να μάθεις τι κρύβεται έξω από εκεί. Ο θησαυρός που ψάχνεις είναι το νόημα της ζωής. Μπορεί να βρεις πράγματα που θα σου φαίνονται περίεργα μόλις εισέλθεις στην τρύπα αλλά θα βρίσκεσαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

#5

Αν φοβάσαι να μπεις σε αυτό το εγκαταλελειμμένο κτίριο, σημαίνει ότι είσαι ένας ισχυρός και έξυπνος άνθρωπος με αναλυτική σκέψη. Αποδέχεσαι τη ζωή όπως είναι και έχεις υψηλές ηθικές αρχές, ενώ περιμένεις το ίδιο απ’ το περιβάλλον. Τα τούβλα στην εικόνα συμβολίζουν τα υψηλά πρότυπα που μπορεί μερικές φορές να φοβίσουν τους γύρω σας, κάνοντάς τους να αισθάνονται ευάλωτοι και εύθραυστοι. Αλλά… τα τούβλα πέφτουν, κάτι που συμβολίζει το σπάσιμο των φραγμών μεταξύ του εαυτού σου και των άλλων ανθρώπων.

Ο θησαυρός που ψάχνεις είναι η συναισθηματική ικανοποίηση. Νιώθεις ότι θέλεις να συνδεθείς βαθιά με κάποιον τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά.

#6

 

Μήπως αυτό τo σπίτι σου φαίνεται εφιαλτικό; Είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλη καρδιά – γενναιόδωρος, ευγενικός και πιστός. Θέλεις να προστατεύσεις όσους αγαπάς και να τους παρέχεις όλα όσα χρειάζονται.

Αυτό το ημι-ερειπωμένο σπίτι συμβολίζει την αδυναμία σου να το κάνεις. Ένα βήμα στο εσωτερικό θα σου δείξει τα πράγματα που θα μπορούσαν να σε πληγώσουν.

Ο θησαυρός που ψάχνεις είναι ο πλούτος που θα προσφέρει σε σένα και στους αγαπημένους σου ασφάλεια και ευημερία.

#7

Αν φοβάσαι αυτά τα σκαλιά, λαχταράς μια ζωή γεμάτη από χαρά και ενθουσιασμό. Ωστόσο, ορισμένες φορές φοβάσαι πολύ και αυτό που φοβάσαι είναι ο θάνατος.

Υπάρχουν πολλά χρησιμοποιημένα πράγματα στα σκαλιά, που σημαίνει πως κάτι άγνωστο σε περιμένει να το ανακαλύψεις. Ο θησαυρός που ψάχνεις είναι η υγεία. Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου περισσότερο, ίσως να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου και να απαλλαγείς από τυχόν κακές συνήθειες .

#8

Αν φοβάσαι αυτή τη βαριά μπλε πόρτα που περιβάλλεται από πέτρες, υπάρχει ένας καλός λόγος. Συμβολίζει τη σταθερότητα και όντας ένα επίμονο πρόσωπο, είσαι σε θέση να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει.

Ωστόσο, οι στόχοι που ορίζεις μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Θεωρείς τον εαυτό σου καλό κι εργατικό άνθρωπο που σπάνια κάνει διαλείμματα.

Ο θησαυρός που αναζητάς μέσα σε αυτή τη φυλακή είναι η άνεση.Μήπως τελικά έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα;

Είναι άνδρας ή γυναίκα; Αυτό που θα δεις πρώτο λέει πολλά για σένα!

Διαβάστε επίσης:

Πώς αντιμετωπίζω τις φοβίες μου;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved