Έχεις αναρωτηθεί σίγουρα αναρίθμητες φορές ποια ράτσα σκύλου θα σου πήγαινε καλύτερα, αν θα ήταν κάποιο μικρόσωμο σκυλί ή κάποιο πιο ψηλό. Αν θα είχε κοντή τρίχα ή μακριά τρίχα κλπ. Αν θες να μάθεις ποια ράτσα σκύλου σου ταιριάζει καλύτερα, είσαι μόλις 10 ερωτήσεις μακριά.

Ποια ράτσα σκύλου σου ταιριάζει

Στο παρακάτω κουίζ θα βρεις ερωτήσεις που μπορεί να χαρακτηρίσεις περίεργες, όμως επί της ουσίας εστιάζουν στη δική σου προσωπικότητα πρώτα. Για παράδειγμα, είσαι πρωινός τύπος; Σκέφτεσαι συχνά; Βαριέσαι συχνά; Όλες αυτές οι ερωτήσεις με μία πρώτη ματιά μπορεί να σου φανούν άσχετες με το θέμα όμως δεν είναι έτσι.

Λένε ότι τα σκυλιά μοιάζουν αρκετά έως πολύ με τον ιδιοκτήτη τους και μέχρι και σήμερα δεν έχω βρει κάποιον που να μου διαψεύσει αυτή τη θεωρία. Πολλές φορές μάλιστα εκτός από κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά που μπορεί να μοιάζουν, όπως πχ στο σχήμα των ματιών, μοιάζουν και στα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους. Κάποιος που μπορεί να είναι ξεροκέφαλος, είναι αρκετά πιθανό να είναι και ο σκύλος του ξεροκέφαλος!

Είσαι έτοιμη να ανακαλύψεις λοιπόν ποια ράτσα σκύλου θα σου ταίριαζε καλύτερα; Κάνε το παρακάτω τεστ και μάθε!

 

Διάβασε ακόμα:

Γάτα ή σκύλος; Με ποιο κατοικίδιο θα τα πήγαινες καλύτερα;

Photo:Freepik