Τι ζητάς από έναν σύντροφο και μια σχέση; Ή αλλιώς ποια γλώσσα της αγάπης μιλάς; Αν δεν ξέρεις, ήρθε η ώρα να ξεδιαλύνεις κάποια πράγματα στο μυαλό σου και να μάθεις ποια είναι η δική σου γλώσσα. 

Αν δεν έχεις ξανακούσει για τη γλώσσα της αγάπης μην σε πιάνει πανικός. Αρχικά, πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν 5 διαφορετικές γλώσσες της αγάπης. Κι αυτό σημαίνει πως υπάρχουν 5 διαφορετικοί τρόποι για να εκφράσεις την αγάπη σου, την ειλικρινή σου δέσμευση στον σύντροφό σου. Είναι ο τρόπος που προτιμάς να λάβεις από τον σύντροφό σου, αλλά και να δώσεις σε αυτόν, δηλαδή να εκφράσεις την αγάπη.

Οι 5 διαφορετικές γλώσσες της αγάπης: 

  • Τα δώρα
  • Ο ποιοτικός χρόνος
  • Τα λόγια τα μεγάλα (τα λόγια επιβεβαίωσης)
  • Οι πράξεις αφοσίωσης
  • Η φυσική επαφή

Και γιατί είναι καλό να ξέρεις αυτές τις κατηγορίες; 

γλώσσα της αγάπης

Το να γνωρίζεις ποια είναι η δικιά σου γλώσσα της αγάπης, αλλά και του συντρόφου σου είναι το κλειδί για να δημιουργήσεις μια ικανοποιητική σχέση με τον σύντροφό σου, η οποία θα αντέξει στον χρόνο. Σκέψου πόσο διαφορετικά θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα και για τους δυο σας, αν γνωρίζατε πώς επιθυμεί ο καθένας να δίνει και να παίρνει αγάπη.

Αν δεν ξέρεις ποια είναι η δική σου γλώσσα, μην σε ανησυχεί καθόλου. Έχουμε ένα πολύ εύκολο και γρήγορο τεστ, ώστε να μάθεις ποια γλώσσα της αγάπης από τις πέντε παραπάνω είναι και η δική σου. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις με ειλικρίνεια σε 10 ερωτήσεις και το αποτέλεσμα θα εμφανιστεί κατευθείαν μπροστά σου.

Είσαι έτοιμος για το τεστ;

 

Διάβασε ακόμα:

Οι 5 γλώσσες της αγάπης: Εσύ ποια μιλάς;

Photos: Pexels