Οι επιτυχημένες γυναίκες σ’ όλο τον κόσμο δεν είναι λίγες και καθημερινά εμπνέουν χιλιάδες κόσμο. Εσένα ποια δυναμική γυναίκα σε εμπνέει περισσότερο; 

Marie Curie, Malala Yousafzai, Frida Kahlo και πολλές ακόμα γνωστές γυναίκες έχουν αποδείξει την αξία της γυναίκας ανά καιρούς και έχουν αποδείξει πως οι γυναίκες μπορούν να είναι το ίδιο ίσες με τους άντρες. Ανεξάρτητες, ελεύθερες, χωρίς περιορισμού και προκαταλήψεις έχουν δημιουργήσει τη δική τους εικόνα κι έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα. Έχουν αποδείξει τι μπορεί να καταφέρει και να κάνει το γυναικείο φύλο κι έχουν πρωτοστατήσει, διεκδικώντας την ισότητα στα δικαιώματα.

Κάνε αυτό το τεστ που θα σου δείξει πόσο ανεξάρτητη είσαι τελικά!

Δεν χρειάζεται να είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για να ασχοληθείς με μερικές από τις γυναίκες που έχουν εμπνεύσει κι έχουν δώσει κατά καιρούς δύναμη σε άλλες κοπέλες, ώστε να συνεχίσουν να προσπαθούν. Είναι κάτι που μόνο καλό μπορεί να σου κάνει και να σε βοηθήσει να βρεις ίσως κι εσύ τη δικιά σου πηγή έμπνευσης.

Εσύ με ποια ταυτίζεσαι περισσότερο; Ποια δυναμική γυναίκα σε εμπνέει;

Μέσα από ένα τεστ σχετικά με τα γούστα, τα ενδιαφέροντά σου και τις προτιμήσεις σου θα σου αποκαλυφθεί η γυναίκα που ταιριάζει περισσότερο μ’ εσένα και σ’ έχει εμπνεύσει ή θα μπορούσε να σε εμπνεύσει μελλοντικά. Άλλωστε, είναι μια καλή ευκαιρία να διαβάσεις και όσα έκανε αυτή η γυναίκα κι άφησε το στίγμα της στον κόσμο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε 7 εύκολες ερωτήσεις, που δε θα σου πάρουν πάνω από 5 λεπτά συνολικά. Οι ερωτήσεις που θα κληθείς να απαντήσεις είναι πολύ απλές, όπως τι σου αρέσει να κάνεις την Παρασκευή το βράδυ ή τι τύπου ταινίες προτιμάς.

Διάβασε ακόμα:

Τα quotes που δίνουν δύναμη σε κάθε γυναίκα να συνεχίσει να προσπαθεί!

Photo: Pexels